Napsat recenzi

DIOGENIS PALACE 29.7.-5.8.2015

Recenze hotelu Diogenis Blue Palace Hotel **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 614x
Recenze se líbila: 392 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 4
  • Výhled na pláž-modrobílé-pláž hotelu, bílé-placená Výhled na pláž-modrobílé-pláž hotelu, bílé-placená
  • Jen tak Jen tak
  • Pláž hotelu i placená pláž Pláž hotelu i placená pláž

I přes všechny recenze ohledně stravy all inclusive jsem se rozhodla jet do tohoto hotelu a nelituji toho. Blíže viz ohodnocení níže:

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Měly jsme s dcerou objednaný pokoj s výhledem na moře, pokoj jsme opravdu obdržely /číslo 309/, byl to pokoj velmi prostorný, s balkonem, orientovaný na západ = ráno se nám velmi dobře vstávalo. Úklid pokoje byl perfektní, vždy uklizeno, čisté ručníky i povlečení. Z balkonu bylo vidět na obchod pod námi i na moře, pokoj má klimatizaci. Fén na pokoji nebyl, ale na požádání zcela zdarma a bez problémů. Pokud chcete ručník na pláže - za zálohu 5 euro si můžete zapůjčit na recepci. Domluvíte se česky, polsky, anglicky, já využila i ruštinu.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Měly jsme s dcerou objednáno stravování ALL INCLUSIVE, nejsem náročná a tak mě jídlo zcela postačovalo, i když je pravda, že snídaně byly naprosto identické, ale vždy bylo z čeho kombinovat /2 druhy chleba, 3 druhy marmelády, nutela, med, máslo rostlinný tuk, 1 druh sýra, 1 druh salámu /ale pouze nějaký nářez, nikoli šunka/, párky, vajíčka natvrdo, míchaná vajíčka, fazole, okurka, rajčata, řecký jogurt, broskve /kompotované/, meloun bílý a červený, pomeranč, lupínky 2 druhy, buchta-něco jako bublanina, ...pití-čaj, limonády, sodovka, voda,džus , káva, mléko..., obědy-hranolky, brambory, bramborová kaše, špagety, těstoviny, mleté maso, karbanátky, musaka, kuře, hovězí maso, jiné maso /asi skopové/, plněná paprika, červená omáčka, grilované papriky, rajčata, okurky, paprika, meloun bílý a červený, zelenina-mrkev s hráškem či fazolkami, tzaziki, přílohové studené omáčky...večeře - obdobná jako obědy...možná jsem zapomněla na některé jídlo. Jídla mi chutnala, ale je pravda, že se stále opakovala, přesto bylo možno kombinovat tak, abyste měli každý den něco jiného...pití pivo, bílé a červené víno, drink míchaný - mohli jste si chodit kdykoli, pivo a alko až od 12.00 hodin. Obsluha naprosto v pohodě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál byl pohodový, delegát pan Kostas byl velmi vstřícný, a když jsem zažila situaci při příjezdu, že někteří lidé na něj hned "uhodili", že četli recenze a že...., bylo mi ho docela líto - přitom si hosté špatně přečetli smlouvu o svém zájezdu = přečtěte si, co máte skutečně ve smlouvě a čtěte i "malým písmem psané"...fén se dal půjčit bez poplatku /my ho nepotřebovaly/, ručníky vždy vyměněné za čisté, převlečeno 1 krát za pobyt, ručníky na pláž možno za vratnou zálohu 5 euro zapůjčit v recepci /doporučuji zapůjčit hned ráno, abyste měli jistotu, že ručník dostanete- mají omezený počet/.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž, která patřila k hotelu, nebyla uklizená od chaluh, které vyplavilo moře, neplatí se tam za slunečníky ani za lehátka, některá lehátka byla rozbitá /nemůžete je nastavit na sezení/, ale ne poškozená tak, aby se na nich nedalo ležet, slunečníky trochu "průhledné", ale ničemu to nevadilo, hned na vedlejší pláži se platí 6 euro za 2 lehátka a slunečník, ale v podstatě se to liší tím, že slunečníky jsou ze silnějšího materiálu, dále od sebe posazené, ale ani na této pláži nebyly uklizené chaluhy. Při větších vlnách se skutečně musíte s lehátkem posunout dále, ale to je zcela normální. Vstup do moře je pozvolný, ale hloubka, kde nestačíte, je asi 6 metrů od břehu /odhadem/, můžete také jít na vedlejší pláž - tam je vstup do moře velmi pěkný - zvlášť pro děti, hloubka je až hodně daleko, ale ani tato pláž nebyla uklizená /mimochodem - nepořádek tam dělají turisté, protože nehází odpadky tam, kam patří/. Pro děti je tato pláž opravdu vhodnější, neplatí se tam /ale ležíte jen na svém ručníku/. Bazén u hotelu v pohodě, ale stále plný lidí. Někteří si zabrali lehátka hned po příjezdu /hodili si na ně ručník a ten tam nechali po celou dobu pobytu, což nebylo fér k ostatním/, do bazénu jsem v podstatě nechodila, stačilo mi moře. Pokud jste "snob", budete zklamáni, pokud jste normální česká rodina, budete spokojeni.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hned 2 obchody, kde koupíte opravdu všechno, ale samozřejmě o něco dráž /např. voda za 40 centů, jinde třeba 20 centů.../, naproti hotelu restaurace Island - ochutnali jsme pizzu - velmi chutná, kávu studenou /ILLY/ - dobrá...pokud dáte procházku, najdete po cestě spousty dalších obchůdků a taveren, záleží jen na vás, kam chcete zajít na jídlo či na kávu / my na jídlo nechodily s dcerou, neb nám stačilo jídlo na hotelu/, zmrzlina byla výtečná (1 kopeček - 1 euro)

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

S dovolenou jsem byla spokojená, doporučuji výlet na ostrov CHRISSI, opravdu to stojí za to, vyplatí se ale objednat u delegáta, návštěva AQUARIA se vyplatí na "vlastní pěst" - neobjednávejte taxi /stojí 10 euro jedna cesta a to je zbytečné , dojdete tam sami za cca 45-50 minut, pro dospělého je vstup 9 euro, za dítě nevím /nemám malé děti/, v Aquariu můžete fotit i natáčet, uvidíte nejen rybky, ale i žraloka /zážitek hlavně pro děti/...vyplatí se půjčit auto přes delegáta /bližší info v případě zájmu vám delegát podá na první schůzce/, lékař je na hotelu k dispozici denně ve 12.00 hodin...dovolená je o tom, jak si ji vy sami uděláte a pokud vás nerozhodí to, že nemáte hned na pokoji fén či jiná "blbost", tak bude vše jistě v pohodě. Našla jsem zde prima přátele a naše dovolená tak proběhla naprosto pohodově! Takže pokud jste opravdu normální česká rodina, která chce zažít pohodovou dovolenou, jeďte.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 42 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Standa: souhlas - 7. 8. 2015 17:37

Byli jsme s přítelkyní ve stejném termínu a máme stejné poznatky, jen bych doplnil, že jídlo bylo stále stejné, není to prostě Tunis. Alkohol též ve velmi omezené míře.Ale jinak pohoda. reagovat

Píšťalka: souhlas - 7. 8. 2015 18:19

Velmi hezky a upřímně napsaný komentář, souhlasím s ním a s recenzí paní, alkohol moc nepiji, přítel ano a neměl problém s tím, aby si pro alkohol chodil, my na dovolenou nejeli kvůli alkoholu, jídlo opravdu stále stejné, ale to ostatně paní píše. reagovat

LA: údiv - 10. 8. 2015 12:40

Chvilku jsem přemýšlela, jestli vážně mluvíte o stejném hotelu, ve kterém jsem byla před měsícem, jelikož to byl výsměch českým turistům, kterým stačí fazole z konverzy. Opravdu se divím, že někdo tento hotel může hodnotit nadprůměrně. reagovat

Aleš: ŠPATNÁ VOLBA za ty peníze určitě NEBRAT!!! - 4. 9. 2015 12:45

Byl jsem na Krétě už 3x a to i v tříhvězdičkovém hotelu a i tam bylo jídlo pití a čas podávání daleko daleko lepší!!!Tak malý a opakující se výběr to je prostě katastrofa. Navíc všechno jídlo studené!To že se ve 22:00 zavře bar a nemůžete si dát žádné pití a ani koupit to nemá cenu komentovat.Manažer hotelu neuvěřitelně arogantní člověk který by měl raději vzít hrábě a jít sbírat chaluhy místo vyhrožování policii, když si na něco stěžujete.... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání