Napsat recenzi

Dovolená Astir Beach

Recenze hotelu Astir Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Kato Gouves)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 445x
Recenze se líbila: 197 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme na 10 nocí od 25.7. do 4.8. 2019. Zatím nejlepší dovolená na Krétě, kde jsme byli s manželkou už po sedmé. Téměř nic nemělo chybu.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel po rekonstrukci čistý, denně úklid, výměna ručníků. Klimatizace v ceně. Vše potřebné na pokoji je. Navíc kromě toho, co uváděla CK - v koupelně set pro holení žiletkou, set pro čištění zubů, ve sprše dávkovač na sprchový gel. Na pokoji fén, rychlovarná konvice s ingrediencemi pro přípravu kávy, čaje, přípojka USB pro nabíjení mobilu, tabletu. My jsme měli pokoj 235, kde byl z balkónu krásný výhled na moře. Jen odpoledne tam pražilo slunce, ale večer krásné posezení. Nemám žádné výhrady.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Měli jsme All inklusive. Výběr dostatečný, jídla chutná, obsluha v klimatizované jídelně velmi příjemná - nosí nápoje a odnáší použité nádobí. Samozřejmě se některé jídla opakují, ale vždy bylo na výběr něco, co jsme třeba nejedli. Saláty, sýry, zelenina, ryby, rýže, těstoviny, dipy, fazole, grilovaná zelenina, ryby, dary moře, kuřecí, vepřové, brambory, rýže, grilované maso, palačinky, zmrzliny, krémy, dezerty, ovoce. Z nápojů pivo, víno červené i bílé, džusy.. no prostě všechno, co potřebujete. CK udávala na večeře pro muže dlouhé kalhoty. No nevyžadovali je, jen na večeře ne plážové boty - žabky. Sportovní boty, nebo sandály. Kromě snídaně, oběda a večeře u Lobby baru v hale u bazénů vždy něco na dopolední a odpolední svačinu, káva, čaj, u baru pak pivo, bílé a růžové víno - no nechalo se - náročný pivař a vinař si asi úplně nepochutná :-) Z destlátů pak vodka, bílý rum a jiné. Takové ty značky jako Metaxa, Jim Beam apod. si musíte zaplatit. Nechutnala mně voda - na vinné střiky, které mám rád, jsem kupoval v minimarketu za 40 centů balenou. Ta kterou tam dávali byla cítit jakousi dezinfekcí :-( Lobby bar v provozu od 10 do 23 hodin. Bar u bazénu pak od 18 do 2.00. Tam nabídka jak v Lobby a dělali i výborné míchané nápoje - ale ty byly za 6 EUR.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Opět musím pochválit. Personál milý, vstřícný. Služby jsme nevyužívali, kromě masáží ve SPA centru - neměly chybu. Jinak 3 bazény - brouzdaliště pro děti hned vedle dětského koutku (různé klouzačky a prolézačky - byli tam i animátoři pro děti, ale ne Češi), menší bazén a velký bazén. Voda v bazénech čistá, odpoledne už moc teplá. Kolem bazénů lehátka se slunečníky - no ač všude byly cedule, že pokud u bazénu nejsem delší dobu, mám si odnést ručníky. Klasicky jak všude už ráno si to tam lidi dají a mají to tam celý den, i když jdou třeba k moři. Denně kromě soboty byl strečing, cvičení v bazénu, vodní pólo, šipky, petang - cvičitel animátor byl skvělý.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž písečná, moře teplé a čisté. 3 dny pobytu trochu víc foukalo, tak větší vlny - žlutá vlajka, ale blbnutí ve vlnách dobré :-) Slunečníky a lehátka jsme nevyužívali. Stačilo se jít od bazénu do moře vykoupat a zpět. Je to opravdu kousek cesty.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu ? No ani jsme ho moc nevnímali. Byli jsme v několika marketech a pak v jedné restauraci, kde byla živá hudba - klasicky samohrajka a velmi dobrý hráč na buzuki. Dali jsme si tam jen červené víno - no trochu jiná liga, než bylo u Lobby baru :-)

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Super dovolená. Nemám výhrady. Příští rok dáme repete. Jen asi na na 14 nocí. Těch 10 teklo jak voda.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání