Napsat recenzi

Tylisos Beach Hotel - hmmm

Recenze hotelu Tylissos Beach Hotel CHC **** (Řecko - Kréta - Ierapetra)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 537x
Recenze se líbila: 491 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Nechcete poslouchat řeckou muziku? Nezajímá vás řecká mentalita a kultura?

Milujete Rusy, ruské písničky, ruskou zábavu a mentalitu?

Jste rusofil?

Potom je tento hotel pro vás jako stvořený.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Jo ubytování bylo v pohodě, čisto každý den. Až na malinkou koupelničku. Jo a sprchovací kout tak pro anorektiky :-)

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Chuťově dobré, ale velmi, velmi skromné. Kdo poznal all inclusive v jiných hotelích a zemích a je rozežraný, tak bude velmi zklamaný. Každý den na výběr (oběd i večeře) kromě ryb jen jeden druh masa. Zelenina a saláty byly O. K.

Zato hranolek byly hromady - i na snídaně, čehož Rusi hodně využívali.

Jinak v all inclusice bylo jen pivo a víno. My co jsme zvyklí při all inclusive na tvrdý alkohol a míchané nápoje - máme smůlu, vše se platí.

Také kafčo - jen z termosky během dne je v ceně, frape a presso si tvrdě zaplatíte.

Nápoje do 22 hodin. Když jsme se opozdili, v 22:10 hod. jsme za 1 dcl vína dali 3 EUR (a to jsme zvyklí na lepší víno)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Řecký personál příjemný.

Prodejce by měl upozornit, že hotel není vhodný pro děti. Kromě malého brouzdaliště nic pro ně. Animace, skluzavky, prolízačky. No nám to nevadilo, my jeli bez dětí, takže dávám za příjemný personál 4*

Slovenská animátorka - toť děs. Mladinká, hezká, milá, ale to je vše. Prostě takové telátko, které nezorganizovalo nikdy nic. Jen se nás 3x denně ptala, jestli nechceme jít hrát volejbal.

Ač Rusy nemusím, oceňuji ruskou animátorku, proti české nesrovnatelná aktivita, inteligence a prostě sympatická holka.

Jo jinak každý večer ruské písničky, častušky a zvláštní (rádoby) ruské tance.

Dokonce i při řeckém večeru byla řecká hudba asi půl hodiny a poté si Rusi vyžádali svoje.

Wifi bylo jen na recepci a vzhledem k tomu, že desítky Rusů dokázaly desítky minut každý večer proskypovat, proviberovat, tak bylo slabé. Dopo byla síla v pohodě.

Ještě k výletům:

Zaplatili jsme si vylet na Spinalongu (ostrov kde byli malomocní). Sice pálka (58 EUR na osobu, což je při současném kurzu 1500 Kč, v ceně jen autobus a lodí asi hodinová plavba na ostrůvek. Jinak v ceně nic. I vstup na ostrov si platíte), ale bezva průvodkyně Eva, správně ukecaná a díky ní jsme se dozvěděli všechno o Krétě, minulosti, přítomnosti a snad i budoucnosti :-)

Pak jsme si půjčili ještě od řeckých půjčoven jednou auto (východní pobřeží) a jednou skutr (západ). Ceny dobré.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Vzdálenost super, jen přes silnic. Je tam sice přechod, ale někdy docela čekáte, protože je tam provoz a Řeci něco jako přednost chodců neřeší. Ale to je maličkost. Voda dobrá a teplá. Vstup do moře taky dobrý. Oceňuji, že lehátka a slunečníky se neplatí, co není v Řecku až tak běžné.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Asi 2 km od městečka IeraPetra, konec světa.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Asi bych tam už nejela. Jak jsem psala, hotel docela dobrý, taky personál a moře. Ale jídlo skromné, animace (kromě volejbalu a ruských písní) žádná.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Anet: Spokojenost - 18. 7. 2014 12:59

Na Krétě jsme byli již po druhé. Nejdříve v Petra Mare a loni v Tylissos Beach. Hotel byl zrekonstruovaný, personál byl výborný, příjemný a ochotný. Jak už zde bylo uvedeno, všude Rusové, ale zase město bylo kousek, nabídli nám i výlet na ostrov Chrisi, který stál za to! Jídlo velmi chutné. Doporučila bych více pro rodiny bez dětí a pro mladší páry, protože hudba večer hlasitě vyhrává. Manažer hotelu je asi společenský člověk :D Koupelna maličká, ale čistá. Denně nové ručníky a umytá podlaha. My jsme byli spokojení velmi! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání