Napsat recenzi

Ideální dovolená pro děti

Recenze hotelu Petra Mare Hotel **** (Řecko - Kréta - Ierapetra)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 1 725x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Na pláži Na pláži
  • Skluzavky a průlezky Skluzavky a průlezky
  • Dětský bazén a hřiště od houpaček Dětský bazén a hřiště od houpaček
  • Výhled na moře z dospěláckého bazénu Výhled na moře z dospěláckého bazénu
  • Dětský bazén Dětský bazén
  • Pohled na hotel Pohled na hotel

S dovolenou v hotelu Petra Mare jsme byly velice spokojené. Hotel prý byl plně obsazen, ale nikde nebyly problémy, že by něčeho bylo málo nebo se tvořily fronty nebo nebylo místo v jídelně či na lehátkách. V celém areálu byl dostakek prostoru. Byly jsme zde začátkem června a vyšlo nám krásné počasí, moře bylo docela teplé jen občas trochu foukalo.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Opravdu super. Měly jsme to štěstí, že jsme dostaly pokoj ve druhém patře s nádhernou terasou a výhledem na moře. Byl to velký pokoj s částečně oddělenou ložnicí a dostatkem úložného prostoru, pěkná koupelna. Denně úklid, obden výměna ručníků, osušek i povlečení.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Opět výborné, chutné a dostatek všeho jak při hlavních jídlech, tak během dne v areálu hotelu u barů. Jednotlivé druhy jídla okamžitě doplňovány, velký výběr, senzační zákusky, ovoce, zeleniny, saláty, zmrzliny, několik druhů nápojů. Milý a ochotný personál jak v jídelně, tak u barů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je zaměřen na rodiny s dětmi a je to vidět. Obrovský bazén s několika skluzavkami pro děti, krytá část se skluzavkami a průlezkami, dvě místnosti se spoustou hracích možností pro děti, venkovní hřiště, 2x denně programy a soutěže pro děti a večerní mini disco. Dětské židličky v jídelně, postýlky. Ale i pro dospělé je zde spousta možností - nádherný bazén se slanou vodou s různými masážními možnostmi a výhledem na moře, ping-pongové stoly, večerní programy, možnost půjčení jízdních kol, vodních skútrů a jiné. My jsme ale byly se dvěma malými dětmi, tak jsme se věnovaly hlavně jim a dospělácké možnosti tolik nevyužívaly. U bazénů trávníky s lehátky a slunečníky. Mezi personálem několik Slováků, takže jsme neměly ani komunikační problémy. Hlavní klientela byli Rusové, takže animační programy probíhaly v ruském a anglickém jazyku, ve slovenštině jsou prý až v hlavní sezóně. Ale vše se dalo pochopit. Jen tam, kde je soustředěno více dětí, a že jich zde bylo hodně, je občas trošku rušněji.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Písčitá pláž podél téměř celého hotelu s dostatkem lehátek a slunečníků, čistá. Moře čisté a dle počasí s různě silnými vlnami, jen přístup do vody o něco horší. Při vstupu do vody kamínky a na mnoha místech velké placaté kameny, tak se pro ty choulostivější hodí boty do vody, i když se to dá zvládnout i bez nich, když si vyberete vhodné místo.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel leží na okraji městečka, do kterého vede kolem moře promenáda. Vzdálenost od prvních obchůdků a kaváren asi 10 min volné chůze. Hned vedle hotelu potravinový obchod a o kousek dál obchodní dům typu Interspar. Okolí hotelu jsme ale nijak neprozkoumaly, protože vše, co jsme potřebovaly jsme měly v hotelu. Nevyužily jsme ani nabízené výlety, protože se pro naše holky nehodily, jsou ještě malé.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Na dovolené jsmem byla s dcerou a dvěma vnučkami dva a čtyři roky a všechny tři holky byly spokojené, což je pro mě důležité. Vybraly jseme si opravdu výborné místo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání