20.08.2019

Recenze hotelu Petra Mare Hotel **** (Řecko - Kréta - Ierapetra)

Průměrné hodnocení hotelu:
4,4
(na základě 32 recenzí)
Celkové hodnocení autora:
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Fotografie: 0
Komentáře: 4

Nádherná dovolená, prozatím nejkrásnější, co jsem kdy byla. Po všech stránkách absolutně bez výhrad -personál usměvavý, čisto, lehátek opravdu dostatek na pláži i u bazénů ,výběr jídel po celý den luxusní, vše prakticky do pozdních večerních hodin, když něco došlo, ihned doplnili, nic nám nescházelo. Cesta z letiště je sice ještě 2 hodiny, ale většina cesty vede kolem pobřeží, takže jsme se kochali překrásným výhledem.

Ubytování 

Krásné, prostorné pokoje.

Strava a stravování 

Naprosto luxusní, vybrat si musel každý.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vše bez výhrad, animátoři bavili hlavně děti, my jsme se zabavili sami.

Pláž a moře 

Okolí hotelu 

Od hotelu vede krásná promenáda do nedalekého městečka.

Celkový dojem 

Je to hotel zaměřený pro rodiny s dětmi-klidný, ovšem se spoustou vyžití.

Hotel je vhodný pro:

• Pro rodiny s dětmi

Tato recenze není ověřena a je čistě osobním názorem jejího autora. Server Recenze.cz ani jeho provozovatel nemůže ověřit, jestli autor hodnocený hotel skutečně navštívil a nenese tak žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost uvedených informací.

Komentáře

J
Jana 20. 08. 2019 12:11
Dotaz
Dobrý den, mám v plánu jihovýchodní Krétu pro příští rok. Hotely, na které jsem se zaměřila mají ale pro nás nevyhovující vstup do moře - velmi brzy hluboko, kdy ani dospělý člověk po 3 m od kraje nedosáhne. Jak je to prosím u tohoto hotelu?
J
Jana 21. 08. 2019 10:50
Dotaz
Děkuji za odpověď, kamínky by nám nevadily, jen potřebujeme pozvolný vstup. Zaujaly mě na JV Krétě hotely Kakkos bay a Almyra hotel + village, tam je ale prý po cca 3 metrech hluboko.

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené