Napsat recenzi

Moc prima dovolená v Dessole Blue Star resortu

Recenze hotelu Numo Ierapetra Beach Resort **** (Řecko - Kréta - Ierapetra)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 321x
Recenze se líbila: 237 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená se nám moc líbila. Nemám nic , co by bylo nějak negativní. Převládala určitě pozitiva.

Moře-krásné na šnorchlování i koupání, ale chce to určitě boty do vody. Moře krásné,průzračné a čisté. 3 dny jsme měli červenou vlajku kvůli větru, ale i tak jsme se koupali. Jídlo hodně a dobré, každý si určitě vybral.Ubytování zcela dostačující. Jediná výhrada, že náš pokoj byl směrem na místo, kde za zdí se vyvážely popelnice, takže každý den nás budil kolem 7 ráno rachot popelářů. To nebylo moc příjemné. A byli jsme na pokoji, kde nešlo otevřít okno, neboť bylo nad schodištěm, ale to jsme pak nějak neřešili.

Snad jen okolí- až 5 km od místa bylo městečko. Ale to jsme věděli.

Personál ochotný. Dobře se uklízelo. Mohli jsme na pláž používat hotelové modré ručníky za vratnou zálohu. Jinak slunečníky a lehátka byly zdarma na pláži, což jsme také uvítali.

Manžel měl v době naší dovolené narozeniny. Moc ho potěšilo, že jsme se jeden večer po celodenním výletě vrátili na pokoj a na pokoji měl dortík se svíčkou a přáníčko od managementu hotelu. To bylo moc milé, že to hotel vede v patrnosti. To potěší.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

dostačující, pozor na hlučné ráno, kdy vyváží popeláři odpad. My byli kousek a ráno nás to budilo.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Bez výhrad. Supr strava.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Ber výhrad.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Určitě boty do vody. Jinak díky oblázkům je voda krásně průzračná. A byla teplá. Byli jsme u Lybijského moře a to je prý teplejší než na jiných místech Kréty.

Krásné moře pro šnorchlování- vidíte podmořseký svět.

Ale pláž není pro lidi, kteří mají pohybové problémy.

Slunečníky, lehátka-zdarma na pláži. Za vratnou zálohu můžete používat hotelové ručníky na pláž.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Nic moc, jen jeden supermarket. 5 km až městečko.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Byli jsme spokojeni a jela bych sem klidně znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání