Napsat recenzi

Hotel Petra Mare - dovolená se synem, největší spokojenost

Recenze hotelu Petra Mare Hotel **** (Řecko - Kréta - Ierapetra)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2021
Přečteno: 470x
Recenze se líbila: 120 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Měli jsme již při výběru hotelu pozitivní doporučení od kamarádů, takže jsme v podstatě jeli na jistotu. Přesto jsem byla více než spokojená, nadšená. Mohu jen doporučit pro báječné strávení dovolené s dětmi. Termín dovolené 3.-10. říjen. Měla jsem trochu obavu z počasí, o kterém jsem předtím hodně četla a názory byly různé. Jsem ráda, že jsme se rozhodli pro tento termín. Počasí bylo krásné, obloha celý týden bez mráčku. Jediné co, tak několik prvním dní silnější vítr, ale ne studený. Při příletu na letiště byl sever ostrova polojasný, jihovýchod potom bez mráčku.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Ubytováni jsme byli s tchýní a tříletým synem v rodinném pokoji Superior s výhledem na moře, s možností rozdělení místnosti posuvnými dveřmi. Pokoj byl úžasný, dveřní systém uvnitř pokoje umožňoval několik variant využití malého prostoru chodbičky se skříní a koupelny. (varianta koupelna se skříní a zavřené dveře do ložnice, varianta zavřené dveře do koupelny a chodbička do ložnice). Ložnice s manželskou postelí a v druhé části pokoje rozkládací pohovka, ze které rozložením vzniknou dvě plnohodnotná lůžka, možnost je mít jak u sebe jako manželskou postel, tak odděleně. Jako přikrývka je prostěradlo a takový přehoz, na manželské posteli je potřeba se tulit (Nebo požádat na recepci o další prostěradlo, byli zde velmi ochotní). I v té části pokoje s přistýlkami byly stolky, křeslo a také menší úložný systém na oblečení. Měli jsme místnost rozdělenou tak, že jsme se synem obývali jednu část a babička měla druhou část. Naše hračky, oblečení a chaos ve věcech zůstával v naší části pokoje. Nakonec musím vyzdvihnout nádherný balkon/terasu. Krásný výhled na moře, na promenádu a přístav. Po celý den i noc je slyšet krásný příboj vln.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Jídlo úžasné. Opravdu velký výběr všeho, zeleniny, míchané saláty, studené předkrmy (úžasný nakládaná chobotnice), polévka, ryby, maso všeho druhu. Vše vždy doplněné, krásně připravené, velmi dobré. Část pro děti - řízečky, rybí prsty, těstoviny, hranolky - vše méně solené a kořeněné. Vino a pivo dobré. Velký výběr pečiva, u snídaně několik variant zpracování vajíček. Bufet u bazénu otevřen v podstatě přes celý den, zde menší výběr (buchty, zmrzlina, pečivo, šunka a sýr, pak vždy něco "obědového", hranolky, zelenina, ovoce.. u baru míchané drinky. Další bar na pláži (káva, čaj, víno, pivo, nealko). O stravování v tomto hotelu jsme četli výborné recenze a i já přidávám velmi dobré hodnocení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel velmi pěkný, čistý, pravidelně uklízený. Měla jsem zkušenost s paní uklízečkou na toaletách u pláže, která mi celkem nevybíravě vynadala za písek na no nohách, ale na druhou stranu toalety a celý prostor velmi precizně umývala a dezinfikovala. Úklid na pokojích na jedničku, naše babička se rozčilovala, že jí pořád přestýlají ustlanou postel. Jednou za týden výměna ložního prádla, asi třikrát výměna ručníků. Na recepci vždy ochotný personál. Služby animátorů také na jedničku, i když jsme pravidelně využívali pouze animační programy pro děti. Bazény úžasné. Jediné co, byla studená voda. V dětském bazénku s tobogány byla dětem zima, byla to kombinace větru a chladné vody. Ke konci týdne vítr ustal a syn se na tobogánech neskutečně vyřádil (včetně dalších dětí). Celkově vybavení pro děti top (herna, rodinný club, dětský bazén). Večer diskotéka pro děti a následně také pro dospělé. Přes den možnost učit se různé tance, pilates a jiné cvičení, šipky, pinčes, vodní aerobik. Co bych velmi pochválila je možnost uložení kufrů do zamykacích skříněk v den check outu, pokud vám letí letadlo odpoledne jako nám. V přízemí hotelu jsou nejen zamykací skříňky na věci, ale také sprchy a přebalovací pult, vše připravené pro využití hostů po opuštění pokoje.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž nádherná, byla jsem absolutně nadšená. Pláž hned u hotelu, dostatek lehátek, pokud ne - personál vám přinese. Pláž krásně čistá, moře prostě úžasné, čisté, teplé. Pláže v okolí jsou písčitě, ale pod hladinou bývají velké kamenné plotny. Počítala jsem s tím také zde, syn měl s sebou boty do vody, ale při vstupu do moře u hotelu všude písek, žádné kameny, prostě bomba. Pozvolný vstup do moře. Děti si to tam neskutečně užívaly. Lepší to nemohlo být.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

U hotelu končící promenáda vedoucí k několika barům, kavárnám a restauracím, stánkům s oblečením a suvenýry. Procházkou se dostanete až k přístavu a k přístavní pevnosti. Z přístavu jezdí výletní loď na ostrov Chrisi vzdálený 15 km (cca 30 min). Možnost procházek po plážích. Asi 300 m od hotelu je supermarket, celkem drahý. Hned přes křižovatku naproti hotelu je obchod se suvenýry, malinký, ale výběr a ceny dobré. Měli zde velký výběr mýdel, kosmetiky, oliv. V říjnu je zde opravdu málo lidí, kavárny a restaurace prázdné, ale otevřené a lidé ochotní a přátelští.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem je naprosto úžasný. Jsem naprosto spokojená a velmi bych hotel doporučila. I za tu cenu, že od letiště je potřeba ještě cestovat cca 1,5 hod autobusem, je to výborná volba a stojí to za to.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání