Napsat recenzi

Arion - Ierapetra

Recenze hotelu Arion Palace Hotel **** (Řecko - Kréta - Ierapetra)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 521x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkný hotel s krásně udržovanými zahradami, ale s horší dostupností na pláž a do centra města. V horku je cesta pěšky úmorná, zvláště do centra města, moře většinu pobytu rozbouřené s horším přístupem do vody (skalní vymleté podloží, plážový písek černo-šedý, tudíž rozpálený).

Ubytování  průměrně (2,7/5)

I když hotel po rekonstrukci. Na pokoji vady, jako nefunkční fén. Matracové rošty postelí fušersky vyrobeny, celý pobyt padaly při sebemenším pohybu z rámu postele. TV pouze o počtu 9 kanálů - české nenajdete a evropský standart bezplatného wifi na recepci, tak to už vůbec ne. To si nechávají pěkně mastně zaplatit!!

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Ano..tak to bylo opravdové plus tohoto pobytu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Pokoj i po dvouhodinovém transferu z Heraklionu a příjezdu 18,30 místního času nepřichystán. Museli jsme na něj 40 minut čekat než ho uklidí, jakoby s náma už nepočítali. Delegát byl přítomen až druhý den - reklamace bezpředmětná. Tak pokud máte mezery v angličtině, jste bez pomoci něco vyřešit. Úklid bez problémů. Ovšem místní voda není určena k pití. Na recepci balená - ovšem cena 1 euro 1,5 l.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Cesta hotel. busem omezena časem jeho odjezdů, pěšky 15 minut svahem dolů. Pláž je vlastně majetkem místní taverny. Hotel má s ním pouze dohodu pronajímání. Kapacita lehátek dostačující, žádný nával nečekejte. Z hotelu za našeho pobytu pouze max. 8 hostů. Opravdu není vhodná pro děti. Špatný přístup do vody, málo klidné moře a rozžhavený černo-šedý písek

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

Mimo hotel foliovníky, místní ne zcela někdy udržované domy s olivovníky.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Za hodně peněz - málo muziky...lidově řečeno

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání