Napsat recenzi

hodnocení

Recenze hotelu Silva Beach Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 233x
Recenze se líbila: 218 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vzhledem k tomu, že nabízíte tento hotel :

"Popis hotelu

Hotel Silva Beach ****

Řecko - Kréta - Hersonissos. Velmi příjemný hotelový komplex postavený v typickém řeckém stylu v hezké rozlehlé zahradě je tvořen hlavní budovou a několika bungalovy. Tento hotel, který je určený pouze pro dospělou klientelu, nabízí vkusně a jednoduše zařízené pokoje v řeckém stylu, leží přímo u moře. Nejbližší písčitá pláž je ve vzdálenosti asi 100 m od hotelu. Hotel se nachází blízko centra města s mnoha možnostmi zábavního vyžití, s tavernami, bary, diskotékami a obchody. Je ideální volbou pro páry všech věkových kategorií, kteří touží po romantické dovolené v klidném prostředí s možností procházek do nedalekého centra."

Jako hotel, který je určen pouze pro dospělou klientelu, tak je to lež. Neboť po příjezdu zjistíte, že hotel běžně ubytovává dětské klienty.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pár ve věku 62 a 73 let ubytovala recepční na pokoji, který byl v 1. patře, uvedený pokoj byl ze všech dalších ubytování nejvíce vzdálen od moře, stravovacích a dalších služeb a na nejhlučnějším místě. Takže jsme s mužem denně nachodili stovky a stovky metrů v horku na slunci. Kdežto mladí lidé bydleli pár metrů od pláže a stravování.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Standardní kvalita.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Vybavení pokoje zastaralé a značně opotřebované.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Kamenitá, náročný přístup do moře.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Velmi rušné, hluk do rána.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem neodpovídá požadované ceně za pobyt.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání