Napsat recenzi

Hotel dobrý (na rozdíl od cestovky)

Recenze hotelu Porto Plazza Hotel (ex Dimitrion) *** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 208x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je pro středně náročnou klientelu. Prostředí a vybavení standardní, čisto. Jídlo velmi dobré a chutné, i když se studená jídla opakují (předkrmy, saláty, sladké dezerty) a není tak velký výběr. Ale vždy bylo všeho dost, jídlo se neustále doplňovalo, nebyly žádné fronty a obavy typu "na mě už nezbyde".

Bazén dost velký, ale ten jsme nevyužívali, bar u něj se standardní nabídkou.

Personál velmi příjemný a ochotný.

Hotel je na hlavní třídě, pokoj jsme měli do vnitrobloku, takže ideální spojení večerních rušných procházek a nočního klidu. Vzdálenost pláže je opravdu cca 150m, ve vodě jsou ale i velké kluzké kameny. O cca 100m dál vlevo po promenádě je další pláž s lepším vstupem do vody a taky levnějším pronájmem slunečníků a lehátek (tady 6Eur, na první pláži 10Eur).Čas příchodu není rozhodující, odpoledne je stejná cena.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj byl denně uklizený, ručníky vyměněny.

Paní uklízečka velmi ochotná, drobné požadavky (např. odtok vany) ihned vyřídila a neprodleně bylo vyřešeno.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Výběr nebyl tak velký, ale jídlo bylo velmi chutné a dobré. Vždy ho bylo dost a teplá jídla k obědu a večeři se neopakovala. Studená jídla (předkrmy, dezerty apod.) byla stejná,ale moc dobrá. Jídelna příjemná s částí stolů v přilehlé zahradě. Personál velice příjemný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Bazén byl dost velký s přilehlým barem, kde byla standardní nabídka, nikdy nebyl problém, vždy ochota a vstřícnost.

Animační programy nebyly součástí zájezdu, ani nějaké sportovní programy.

Vzhledem k poloze hotelu byly příjemné procházky buď po přímořské kolonádě, kde je jedna kavárnička a taverna za druhou, nebo po hlavní ulici, kde je jeden krámek vedle druhého.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Nejbližší pláž je opravdu ccca 150m, ve vodě jsou ale i větší klutké kameny a za slunečník+2 lehátka tam chtěli 10Eur. Na pláži ještě cca 100m vlevo po kolonádě byl mnohem lepší vstup do vody a cena za slunečník+2 lehátka 6Eur.

Nabídka vodních sportů nebyla ani na jedné pláži.

Z nedalekého přístavu bylo možné podniknout několik tipů lodních výletů.

Na hlavní ulici je dost cestovek, nabízejících spoustu různých výletů i kulturních aktivit.

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Jedná se o dost kompaktní městečko, takže na hlavní ulici (kde byl hotel) i na přímořské kolonádě je jedna budova vedle druhé, žádné proluky mezi hotely a tím také žádný nepořádek na vedlejších parcelách. Naopak každé časné ráno byl náš hotel (nevím, jak ostatní) i kavárničky na promenádě opravdu pečlivě uklízeny včetně chodníku a u promenády i ulice (čistící auto každý den).

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Jedinou vadou na kráse celé dovolené byla pořádající CK, respektive delegát/-ka.

Po příletu na letiště jsme nebyli v seznamu pro přepravu do hotelu (ještě se nám to za dobu asi 14ti dovolených v Řecku nestalo). Bylo nám zajištěno taxi do hotelu. Ani ten den, ani druhý, ani třetí.....se žádný delegát neozval, v hotelu nebyla na nástěnce ani obvyklá základní informace s kontakty na delegáty. Žádná schůzka, žádná nabídka výletů, prostě nic. Jsme už v Řecku dost zorientovaní, takže jsme se bez delegáta obešli, ale v případě nějakého akutního problému nevím......Přes pražskou centrálu cestovky jsme upozorňovali na daný stav a žádali jsme, aby nás delegát kontaktoval a popř. aby nás tam nakonec "nezapomněli". Opět nic. Odpoledne před ranním odletem jsme dostali do recepce potvrzení, že budeme z hotelu vyzvednuti.

Takže s touto cestovkou už opravdu ne.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání