Napsat recenzi

Kréta hotel Marietta 12.7.-19.7.2018

Recenze hotelu Marietta Hotel Apartments *** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 172x
Recenze se líbila: 232 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Úplná spokojenost,příjemný rodinný hotel,doporučujeme hotel Marietta i CK K*****.Cena zájezdu odpovídala kvalitě hotelu i poskytovaným službám.

Ubytování  průměrně (4/5)

Vše čisté,každý den úklid,2 x za pobyt čisté ručníky a osušky a v polovině pobytu převlečené postele.Vybavení pokojů dostačující,měli jsme pokoj s přistýlkou (dvě místnosti),každá měla svůj balkon s výhledem na moře...v jedné manželská postel ,křeslo a skříně,v druhé kuchyňka spojená s přistýlkou.Vybavení kuchyňky pouze dvouplotýnkový sporák,lednice a konvice...nádobí žádné,na požádání nám majitel pan Jorgos půjčil hrníčky a lžičky.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snídaně byla každý den stejná,ale kdo chtěl mohl si dát sladkou- slanou...dle chuti.Dva druhy šunky,sýr,vařená vajíčka,dostatek zeleniny,lupínky,džemy,máslo,nutella,jogurt,med,pečivo...vše v dostatečném množství.Obědy slabší,ale pro toho kdo má rád zeleninu a zapékaná jídla(různé druhy těstovin,brambory,pečené cukety..) dostatečné...manžel si pochutnal vždy.Mezi 16-17 hod nějaká ,,buchta,, na plechu a od 19 hod večeře ,např. pečené kuře,pečené maso,řízečky,kuličky z mletého masa ,zapékaný lilek atd.,každý večer 2 druhy masa a 3 různé přílohy -rýže,hranolky,pečené brambory,špagety....pečené fazole,zelenina,pečená brobolice, a vždy něco sladkého a melouny.Každý by měl počítat s tím že je v Řecku a VAŘÍ MU ŘEKOVÉ.Od 11 do 22 hod otevřený bar,víno bylo ve džbáncích na pultu,stejně tak i nějaká místní cola a sprite,voda,led,káva a džus ....pivo si hosté mohli čepovat sami,nebo ho čepoval pan Jorgos nebo jeho syn,dle přání hostů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení dostačující,ochotný a usměvavý personál za barem,pan Jorgos i jeho syn byli moc milí a příjemní.Možnost krásných výletů,půjčení auta,skůtru,čtyřkolky.....slečna delgátka Petra nám ve všem poradila,zájemcům vyřídila formality s půjčovnou .

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Chodili jsme na pláže Star Beach,nejbližší byla cca 7 minut vzdálená od hotelu pohodovou procházkou,pláže a moře jsou čisté,na každé několik sprch ,2 lehátka a jeden slunečník stojí 10 euro na celý den,dostanete doklad o zaplacení a můžete se v průběhu dne kdykoliv vrátit ,večer se lehátka neplatí,ale také nefungují sprchy.Užívali jsme si i večerní koupání s kouzelným západem slunce.Vstup do celého areálu Star Beach je zdarma,včetně dětského vodního parku s bazény...všude platíte jen lehátka a slunečník.V celém areálu je množství restaurací a barů,kde je možnost nákupu občerstvení,zmrzliny,míchaných nápojů.Každý večer je na pláži diskotéka 18+ :-)

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Krásná zahrada s posezením,bazénem,všude granátová jablka,limetky,fíky,citrony :-) ,kdo chtěl mohl si nakoupit ve Sparu vzdálené asi 200 metrů,ceny jsou o malinko vyšší než v Česku....Ovoce je levnější...broskve 1euro,hrozny 1,80euro ,meloun 0,29 euro,gyros vedle Sparu 3eura...obrovská porce.Hned od Sparu jdete po hlavní třídě plné restaurací,obchůdků,tržnic,půjčoven aut,skůtrů,cukráren,taveren...některé otevírají i dřív,ale většinou až tak kolen 9-10 hod a zavírají dlouho po půlnoci.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Asi bude naše recenze vypadat jako reklama na tento hotel,ale to je nám jedno.Byly jsme naprosto spokojení (manželé + dcera 15 let).Byla nás tu super parta z celé republiky a to asi také znamenalo moc,nikdo se nenudil a užíval si krásné i když trochu horké Kréty.CK K***** se o vše postarala ,delegátka Petra byla ochotná a milá a majitel hotelu pan Jorgos se synem stále s úsměvem.Doporučujeme výlet lodí na ostrov Chrissi,je to nezapomenutelný zážitek a do mořského akvária kam se dá za 1,9 euro přijet městskou linkou od zastávky autobusu naproti Sparu (vstup do akvárií 9 euro a děti do 17 let 6 euro),příjemný bonus bylo že jsou popisky u akvárií i v češtině.Nikomu z nás se nechtělo domů a kdyby to šlo tak ještě zůstaneme.Snad někdy příště ....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání