Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Marianna Hotel ** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 484x
Recenze se líbila: 484 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Odjížděli jsme s mírnými obavami, mnohé recenze nejsou zrovna pozitivní. Ale byli jsme velmi spokojení. Není to hotel pro náročné klienty. My jsme si jeli na dovolenou odpočinout od všedních dní, nepožadovali jsme luxus, jen místo na přespání. Menší komfort hotelu nám bohatě vynahradily zážitky z této dovolené. Pro rodiny s dětmi jsou asi vhodnější hotely, není zde žádné vyžití pro děti.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Průměrné. Nejezdím na dovolenou bydlet a užívat si luxusu, ten hledám jinde než v hotelu, především tedy v požitcích, a těch nabízí Hersonnissos opravdu mnoho. Krásný čistý bazén, v hotelu uklizeno - úklid každý den, nikdy se nestalo, že by nebyl vynesený koš. V hotelu je také klid, nikdo nikde nepořvává ani nepobíhá - a to po celý den.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Nemohu hodnotit večeře, měli jsme jen snídani. Já jsem byla spokojená, přítel trochu brblal nad stále stejným jídlem. Je pravda, že bylo každý den to samé, já v tom však nevidím žádnou překážku, nevadí mi stále stejná snídaně. Marmeláda byla výborná, chleba - žádná veka, ale klasický středomořský chléb, nevím co jiní očekávali, asi český chleba nebo rohlíky. Já se na tento chleba těším vždy dloouho před cestou na dovolenou. Navíc jsou všude potraviny otevřené snad celou noc, můžete si k snídani vzít cokoli chcete. A pod hotelem je fastfood, kde prodávají opravdu VYNIKAJÍCÍ gyros. Taverny, bary, všechno možné v krátkém dosahu od hotelu. Různé cenové kategorie, různé chutě, každý si přijde na své.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení průměrné, základní. Opět - pro nenáročného klienta naprosto dostačující. Je pravda, že voda tekla méně a méně teplá než jsme zvyklí v ČR - ale teplou vodu jsme nepotřebovali a i s malým proudem vody se dá umýt, a to mám dlouhé vlasy a docela velkou spotřebu šamponu. Sportovní, kulturní vyžití přímo v hotelu žádné, ale v jeho těsné blízkosti se vyžijete ažaž.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře nádherné, teplé, průzračné. Snad jen vstup do moře při větších vlnách nebyl úplně snadný, je třeba si dávat pozor na ostřejší skály a sem tam jsem zahlédla ježka. S pláží jsme byli spokojeni, nebyla přeplněná. Dá se dojít na jiné pláže, tato je nejblíž, je naprosto vyhovující.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Příjemné, možnost nákupu čehokoli si budete přát. Příjemní milí lidé, nepřeberné množství barů, restaurací, snacků atd. V blízkosti hotelu Spar, trochu dále pak Lidl. Markety jsou pak snad na každém rohu. Půjčovny aut, motocyklů, poskytovatelé výletů či jiných služeb v bezprostřední blízkosti. Snad jen milovníci ticha a procházek v lese si zde nepřijdou na své. Jedná se o rušné středisko, i přesto v hotelu večer vládne klid.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Vhodné pro lidi, kteří nepožadují luxus a vysoký komfort, kteří hledají jak klid, tak i zábavu. Nepožadovali jsme služby delegáta, tento směr nemohu hodnotit - jsme zvyklí se o sebe postarat sami, na pár výletů z nabídky CK se můžete vypravit sami za poloviční cenu. Jinak delegát mluví česky, je vtipný, podal všechny potřebné informace. Domluvit se také není problém - paní na recepci sice nemluví anglicky, ale rozumí, vždy pochopila co požadujeme. Personál byl vstřícný, paní uklízečka se vždy usmála, nikdo se tam netvářil nepříjemně, všichni byli milí. Hotel vhodný pro nenáročné klienty, spíše mladé lidi - i když starší převažovali. Jeli jsme si dovolenou užít, a užili jsme si ji se vším všudy. V létě se ráda vrátím a nechám se zcela pohltit atmosférou tohoto jedinečného, krásného, rušného města.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání