Napsat recenzi

Jako vážně?

Recenze hotelu Marianna Hotel ** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 736x
Recenze se líbila: 517 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po příletu a dopravě autobusem na hotel se nám zdálo být vše OK. Hotel takový starší, vybavení také. Recepční (asi tak 85letá paní) neuměla slovo anglicky, něco mluvila pořád v němčině taky nebyla výhra. Ubytování nic moc, dost problémů ze začátku. Možnost využití výtahu.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hodně staré vybavení, sprcha se závěsem, voda tekla slabým proudem a v rohu byla plíseň. Po příletu jsme dostaly s kámoškou klíč od pokoje a šly jsme se ubytovat. Po odemčení - klika v háji, paní recepční přilítla s kýblem s lepidlem a nářadím a "slepila" kliku, řekly jsme si OK sranda :D No ale večer problém další - zlomený klíč v zámku, hodinu jsme naháněly někoho z personálu, delegát na pomoc nezareagoval nijak. Pak jsme tedy dostaly další pokoj, byl větší a asi i jediný s výhledem na moře. Během prvních dvou dní jsme zabily dvě blechy... Jinak no problem, doporučujeme Raid proti komárům.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Pobyt byl se snídaní - v hotelu. No jestli tohle je podle někoho snídaně, tak ani pod stanem jsem takový děs běs nezažila. Denně stejný "výběr" - káva, čaj, mléko a něco jako pomerančová limonáda. Mezi jídlo částečně oschlý bílý veka chléb, šunkový salám bez chuti a pak něco, co mělo nahrazovat zřejmě sýr - přirovnala bych to ke čtvrtce. K namazání sloužila marmeláda (pozor pozor - tu dokonce 1x změnili z broskvové na jahodovou) a pak 70% roztiratelný margarín - něco jak Hera? Ovoce a zeleninu tam asi neznají, naštěstí byl nedaleko obchod...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Součástí hotelu byl bazén, ten byl super :) Pak zde byl výtah. Za týden pobytu nám ani jednou nevyměnili ručníky a koš vynesli až po dvou dnech. Toaleťák jsme si musely vzít na toaletách v přízemí, protože by ho asi taky uklízečky nedodaly.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž ve vzdálenosti 200m, tak tři minuty chůze, super, bez lehátek, moře čisté a pláž také.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí tvoří krámky, výborný kebab - doporučujeme, velký supermarket, spousta malých potravin a hlavně půjčovny aut, motorek, skútrů a čtyřkolek. Po promenádě u pláže spousta klubů, nejlepší pro mladé je New York club :))

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkový dojem je fajn, když nepomyslím na hrůůůzné ubytování a nepoživatelnou snídani, tak to tam bylo super, noční život skutečně žije, super dovolená pro mladé, restaurace dost drahé.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 36 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání