Napsat recenzi

Hodnocení Marianna Hotel

Recenze hotelu Marianna Hotel ** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 288x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel je staršího typu odpovídající ceně, výborná je poloha blízko moře i centra.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Bohužel jsme měli smůlu na pokoj situovaný nad hlavní třídu. Někdy mi připadalo, že auta projíždějí pokojem. Příjemný byl velký balkon situovaný na západ. Co bylo ale nesnesitelné, byly proležené postele, a to takovým způsobem, že jsme cítili každé pero v matraci. Klimatizace i lednice byly jen za příplatek.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Snídaně byla celých sedm dnů beze změny - veka, džem, margarín, plátkovaný sýr a salám denně stejného druhu. Káva, mléko, džus - rozpustný prášek, žádný jogurt, žádné cererálie, žádné ovoce ani zelenina. Některé ranní hlášky turistů se nedají publikovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel má velmi pěkný bazén.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Většinu pláže obsadily dva přilehlé hotely - slunečníky a lehátky. Jen třetina pláže, cca 50 m je určená pro ostatní klienty - leží se na písku, bez možnosti lehátka a slunečníku. Vstup do moře je přes rozsáhlé kameny, na okraji pláže řasy a mořští ježci.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Z hotelu je opravdu blízko k centru a plážové promenádě.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Vzhledem k příjemné promenádě a městečku Hersonissos a čistému průzračnému moři se dá říci "spokojenost".

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 28
z 36 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání