Napsat recenzi

Krásný a příjemný relax

Recenze hotelu Hotel Evelyn Beach **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 270x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • oblíbená teráska oblíbená teráska
  • místní akvárium místní akvárium
  • Knossos Knossos
  • Diova  jeskyně Diova jeskyně
  • klášter klášter
  • ostrov Chrissi ostrov Chrissi

Evelyn Beach je jeden z dřívěji postavených hotelů a nachází se přímo u moře v klidném prostředí, ale je přesto v centru letoviska Hersonissos.Nemá vlastní bazén, ale když jedu k moři, tak mě bazén nezajímá ( kdo potřebuje bazén, je zde možnost ve vedlejším hotelu za úplatu). Hotelová recepce a jídelna- prostorné , vkusně zařízené a klimatizované. Na jídelnu pozvolna navazuje krytá terasa s barem a po třech schůdcích teráska " pod širákem" a pak už po dalšísch schůdcích moře.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje s balkonkem či teráskou jsou skromně zařízeny vším potřebným, čehož je k pobytu třeba, tj.vestavěné skříně, postele , noční stolky, toaletka, židle, televize, fén, klimatizace ( centrální- od-do- nejedu na dovču, abych pobývala zavřená celý den s klimatizací na pokoji).Sociální zařízení - vana se sprchou, toaleta, umývadlo se zrdcadlem a sušákem na ručníky. Na terásce jsme měli sušák na plavky- prádlo, židle a stůl . Ve skříni byl umístěn trezor, který je možno použít za úplatu. Pokoje byly denně uklízeny včetně výměny ručníků a ložního prádla.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravy bylo dostatečné a pestré množství. Nikdo z nás nemá takovýto výběr doma (ruku na srdce dámy stěžovatelky- vaříte doma denně a několik chodů?!) Do jídelníčku byly zařazeny denně nějaké řecké speciality- plněný vinný list, ryby, mořské plody gyros apod.Polévky byly denně- jedna k obědu a druhá k večeři. Ovoce a zeleniny bylo dost a pestrý výběr. Dezertů a různých sladkých pamlsků včetně zmrzliny byl také pestrý výběr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Recepční- denní i noční byli usměvaví, vstřícní a ochotní. Obsluhující byli milí, vstřícní, ochotní- sklizeno čisto, prostřeno na přání- osobně jsme stravování absolvovali na terásce pod šírákem-celý den venku.Jen nás servírky zahlédly a již nám prostíraly u "našeho stolu"- byly bystré a vnímavé ke každému hostu.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž přímo u moře-hrubší písek a při vstupu kamenitá.Pro neplavce a malé děti složitější, ale dá se.Plážový set za 8 eur na den.Plážový servis bezvadný-plavčíci Vám sami regulují na přání slunečník podle přání-kam chcete a nechcete, aby Vám slunce svítilo.O pláž pečovali-čisto a uklizeno. Někdy museli uklidit i ráno, protože mi čistotní lidé jsme přes noc dokázali pláž znovu znečistit.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Jak jsem se již zmínila, tak hotel leží v klidné části města , ale přesto v centru.U hotelu je místní komunikace, která vede podél moře, pláží a barů, pokud chcete do rušné části, tak přejdete cca 60-100 m na hlavní komunikaci a už to jede -obchody, taverny i SPAR, městs. pláž Star Beach( s atrakcemi- jumping apod.), přístav- možné ind. výlety, městský vláček se 2 okruhy ( po letovisku a i po okolních i do horských vesniček),některé hotely-Yamas mají volný vstup na Krétský večer (nemusíte platit 20 eur přes delegáta). Pokud nechcete, tak se nudit nebudete.

Pokud chcete indiv. výlety - auto, kolo, skútr možné půjčit. Jinak se dá cestovat i linkovým busem- obsluha perfektní- není možno s nimi zabloudit- postarají se o Váš správný výstup, poradí. Všude se mluví řecky, rusky, anglicky, německy- jsou vstřícní a vzdělaní a především jsou perfektně připraveni na turisty. Je pestrý výběr fakultativních výletů.Osobně jsem jich využila, cestovala jsem i individuálně. Procestovala jsem celou Krétu a stihla jsem být chvíli i na pláži ( pobyt na 12 dní)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Vhodné pro dospělé, pro děti méně vhodné- nejsou animač. programy, bazén a dětské atrakce

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání