Napsat recenzi

Dovolená u bazénu

Recenze hotelu Aqua Sun Village & Water Park Hotel (ex Eri Sun Village) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 319x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Jídelna pro 800 hostů, hygienu manipulace potravin a nádobí si v tom množství hostů domyslete.

Moře vzdálené asi 3km, minibus jezdí pouze třikrát denně, kapacitně nestíhá, takže čekáte až se příště vejdete...

Krásná písčitá pláž je daleko od busu i do služeb hotelu, takže máte na výběr- kupovat vše na pláži nebo být hlava na hlavě u daného hotelu:)

Kréta je krásná, ale v tomto letovisku nevnímáte z pravého ŘECKA skoro nic...

Bylo nás zklamaných víc, s dětmi se vám stále jezdit a chodit k moři nechce.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování je slušné- čisto, pořádek, klid. Jen daleko od všeho a v kopci:(

Krásný výhled na moře.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Wifi nefunguje, personál to neřeší..

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Dovolená jako ve velkém aquaparku s mořskou vodou. Pro děti vyžití, pro dospělé bez dětí, s možností poznávání jiných vzdálených míst snad též..:)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavel: 3km - 7. 8. 2013 10:50

Dobrý den, přijde mi to nějaké divné. Většina lidí tady (i jinde) píše, že pláž je daleko 1 nebo 1,5 km. Tomu odpovídá i když si to člověk změří na letecké mapě (800m vzdušnou čarou, 1400 díky procházení uličkami). Ty 3km jste těžce přehnali. Ostatní ubytovaní píší, že je to procházka na cca. 15 minut, za což opravdu 3 km normální chůzí ujít v žádném případě nejde. Nevidím důvod proč strávit týden u bazénu kvůli 1/4 hodině chůze k pláži. Děti s námi jezdili do Roháčů když byly ještě malé a dokázali celý den chodit po horách, takže pochybuji že neujdou 15 minut k pláži... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání