Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 407x
Recenze se líbila: 485 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem je asi průměrný, celý hotelový komplex z venku je pěkný, my spali s manželem a malou dcerkou v Olympia a starší syn s dcerou v Merito - to byl první kopanec od cestovky, že nás ubytovali úplně v jiném domě než naše děti!! Naštěstí děti měli vlastní zavazadlo. Nechápali jsme... Informace od delegáta CHALIDA - arogantní a nepříjemný pablb, který každé slovo asi 4x opakoval. Dozvěděli jsme se jen o výletech, jinak nic jiného.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování bylo dost podobající se ubytovně, hodně obyčejné a koupelna a dlažba v pokoji nezná mycí prostředky, natož desinfekci - vytíralo se mopem a jedním kýblem celé patro. Hnus. Při příjezdu ani zmínka o používání magnetického čipu na klíči od pokoje. Přiletěli jsme v noci a v pokoji jsme svítili mobilem a než jsme sami zjistili, že pojistky v pokoji nahodí magnetický čip, přiložením do díry pod vypínačema. Ale při odchodu z pokoje vypne proud a jde jen lednice, takže v pokoji je výdus. Pokojské umí perfektně stlát a rovnat prostěradla ale to je vše. Tři dny pozvracená chodba je nezajímala, musela jsem to sama vytřít - seškrábat - hnusným mopem, bylo to před našim pokojem, už jsem na to neměla žaludek ani nervy.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

První 2 dny nadšení, hojnost a pestrost. Pak ale zjištění, že je opravdu stále vše stejné, celý týden stejná polévka - fazolová, žádný lehký vývar, v těch tropech si člověk neměl čím ulevit při tíži v žaludku. Už jsem nesnesla ani zeleninu, která mně nadýmala, zkoušela jsem rýži, pizzu ale to přišel brzy hlad, chybělo mi lehké kuřecí maso. Bohužel třetí den se projevila nějaká střevní infekce, takže začalo hromadné odpadávání strávníků, děti zvracely, dospělí průjmovali, přestali jsme pít ty jejich limo a kupovali si vlastní balenou vodu. Není divu - neskutečné množství korzujícího davu lidí, to není možné uhlídat hygienu! Rusáci jsou opravdu prasata a dobytek, nikdo neměl kolem sebe tak nastláno od zbytků jídla jako oni!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Hygiena a čistota musí být základ! V jídelně není žádná možnost se umýt, na WC se chodí pouze ven do záchodků, kam chodí lidi z bazénů v plavkách a mokří. Všude plno vody a každý si umí vybavit, jaké jsou záchody na koupalištích . Nebo si zaběhnout na pokoj a vrátit se k jídlu do jídelny. Personál, který sklízí nádobí ze stolů má gumové rukavice ale proč? Aby si neumazaly svoje ruce. A pak těma umatlanýma rukavicema hezky každému připraví na stůl příbor. Paráda!

Příjezd do hotelu na recepci a ubytování - dva staříci nám přidělovali pokoje, v hodinové frontě před recepcí jsme únavou padali na hubu, království za mladé svižné recepční.

Plánek, jak najít svůj hotelový dům, ten taky zabodoval.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Bohužel ERI BEACH pláž nemá, ještě před půlnocí jsme vyšli ven se podívat na moře a pláž jsme nikde nenašli. Museli jsme počkat na ráno aby jsme lépe viděli, ale opravdu velké nasr....Den před odjezdem jsme si našli cizí písečnou pláž na kterou jsme se chodili koupat, lehátka a slunečníky za poplatek. Jinak jsme museli využívat bazény - slaná a chlorovaná voda jak blázen, málem nám to vyžralo oči, a plavky smrdí tak, že to nejde ani vyprat...

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Nekončící disko od sousedícího komplexu nebo rušná hlavní ulice, zaplavená smogem z čtyřkolek a skůtrů. To na dovolené fakt nemusím! Tam není kam jít, posezení jsou na chodníku u silnice, leda si vylézt na nějakou skalku...

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Pořád jsem hledala něco , čím je Hersonissos zajímavé město, ale nic. Po cestě na letiště 25 km do Heraklionu jsem viděla jen skaliska a pustinu. Kde je ta krása, o které kdosi mluví či píše?? Dovolená pro pětičlennou rodinu za balík peněz nám letos někdo nepřál.............Asi Pan Tour............. (platili jsme za 4 dospělí a 1 dítě)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání