Napsat recenzi

Velmi příjemná dovolená!

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 872x
Recenze se líbila: 578 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Zájezd jsme objednávali opravdu na poslední chvíli, podle fotografií nás zaujala především poloha hotelu u moře a nedaleko městečka a také jeho vybavenost v rámci all inclusive. Po příjezdu jsme byli mile překvapeni čistotou a upraveností okolí hotelu, příjemným a ochotným personálem a službami, které hotel opravdu nabízí.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování bylo slušné, nečekali jsme zázraky a luxus, a tak jsme nebyli nemile překvapeni. Pokoj byl jednoduše vybaven, jeho vybavení maximálně dostačovalo požadavkům pro pobyt v něm. Jediné "ouvej" na pokoji byla rozviklaná postel, která zaručovala méně kvalitní spánek. K pokoji byl i balkón, což měl snad každý pokoj v Eri Beach a koupelna se záchodem byla vždy čistě uklizena. Klimatizace koncem září nebyla v provozu automaticky, ale byla za příplatek. V tomto období ale již nebylo třeba její využití.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Příjemný a ochotný personál jídelny vždy zaručoval doplňování jednotlivých jídel, jejichž nabídka byla vždy pestrá a většinou se každý den obměňovala. Z nabízených jídel řecké ale především evropské kuchyně si opradu každý mohl vybrat to, na co měl chuť. Vždy byla k dispozici zelenina, ovoce, různé druhy salátů, sladké dezerty, zmrzlina, maso a různé druhy příloh, vše průběžně doplňované, takže i pro Ty, kteří na jídlo dorazili v pozdějších hodinách, čekala plná nabídka. I široká nabídka nápojů zaručovala, že si každý vybere to své. Mezi obědem a večeří pak zaměstnanci hotelu nabízeli sladké pečivo (čaj o páté), což bylo velmi příjemné. Zaměstnanci také vždy včas a pohotově uklízeli stoly, takže vždy bylo místo a průběžně uklízeli nádobí a utírali venkovní stoly po neukázněných návštěvnících.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu je opravdu široké. Co se týká sportovního vyžití, možnosti posezení nebo hracích ploch pro děti. Personál byl vždy příjemný a milý, pokojská služba vždy dodržovala denní úklid, výměnu ručníků, prázdné koše a výměnu ložního prádla vždy po 3 dnech! V hotelovém komplexu byly tři bazény - dva se slanou vodou a jeden se sladkou při hloubce zhruba 1,3 m, okolo bazénů i na pláži bylo vždy velké množství lehátek a slunečníků, každý si tak mohl vybrat.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž u moře byla sice krátká, ale pro vstup do moře postačovala pro všechny návštěvníky hotelu, kteří si do moře zaplavat šli. Vstup do moře byl spíše kamenitý, ne vždy to byla příjemná záležitost pro chodidla, ale dalo se to. Moře krásně čisté, průzračné i dál od břehu. Velmi jsme ocenili možnost lehátek a slunečníků, které byly v rámci hotelu bez poplatku. V ostatních hotelích v okolí byly lehátka a slunečníky za poplatek a od hotelu na pláž to často nebyla krátká procházka.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hned u hotelu byla autobusová zastávka, kterou jsme taky nejednou využili. Krátkou procházkou jsme se dostali do centra městečka Hersonissos, kde jsme především ocenili možnost nakupování, půjčení motorových vozidel, posezení v kavárně nebo taverně nebo bankovní služby. Dalo se jít také podél pobřeží, kde byl malebný výhled na celé okolí.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

S dovolenou strávenou v Eri Beach jsme velmi spokojeni, doporučujeme!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání