Napsat recenzi

Varování pro všechny

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 415x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Tato dovolená naprosté fiasko a cestovní kancelář Pantour také hrůza :-(

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování hrozné neodpovídá fotkám ,které ukazuje ck . Postele naprosto v hrozném stavu , wc - snad raději ne¨komentuji také hrůza , klimatizace jde jen po důkladném zavření bal. dveří a třeba taky ani to né . Pokud vám stačí jeden malý sáček sprchového gelu na celý týden asi budete spokojeni :-) nám teda nestačil štěstí , že jsme si vše vezli z domu . Pokoje na východní straně hotelu děs , celý večer až do 3h. ranní někdy i dýl disco , takový hluk , že se třásly i tabulky v oknech . Ono je to jedno asi na jaké straně jste byli ubytovaní , protože po 3h. když se rusáci vraceli z discotéky dělali takový "bordel " , že celý hotel byl vzhůru . Rusové , kteří zaplavují celý hotel se chovají naprosto příšerně né jen v noci , ale celý den to , že odpadky patří do koše a né na zem zřejmně ještě nepochopili . Ze všech čechů co jsme tam byli měli snad jen na jednoho naprosto stejný názor jako my . Proto v žádném případě nedoporučuji čechům , jsme zvyklý na civilizovanější život . Byli jsme tam s lidmi , kteří byli na Krétě po 6 a vždy byli všude spokojeni, ale s takou hrůzou co nás čekala v Eri Beach se ještě nesetkali .

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Pokud se chcete najíst v klidu , těžko doporučit kdy na oběd - většinou je plno a stoly neuklizené , když už tam postáváte dlouho , tak si ten stůl můžete uklidit i sami :-) , ale zase nejsou příbory . Snídaně je taky super v době , kdy chodí lidi na snídani tak se teprve uklízí bordel po noci , tak jedině chodit v žabkách , protože když vás ostříknou hadicí , kterou splachujou ten binec tak jim to nevadí , že vezmou i vaše nohy . Strava první 3 dny se najíte pokud vám nevadí skopové a zelenina . Ryb a jiných mořských darů se nedočkáte jídlo bez chuti a neustále stejný výběr .

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hrozný- 4hvězdičkám neodpovídá a to ani za mák nepřeháním . Rusům to zřejmně stačí . Není zde slyšet němčina a je pravda , že němce tu nevidíte a jak se říká , kde nejsou němci je tu něco špatně a je to PRAVDA .

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Tak tohle je vrchol všeho ck. píše o obláskovopísčité pláži no to je něco tak sprostého . Pláž --no to se nedá ani napsat pláž . ta totiž u hotelu žádná NENÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ je tam pouze asi 3m. vstup do moře mezi kameny a to ještě tak příšerný na zlámání nohou . Žádné pláže tam opravdu nejsou nechápu jak si to ck. může dovolit tam něco takové psát . Fotky , které mají nafocené nechápu , kde pořídili . OPravdu pokud jedete za pěknou pláží , tak sem NEJEZDĚTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VŠICHNI CO JSME TAM BYLI JSME BYLI VELICE ZKLAMANÝ , ALE TAKÉ SLUŠNĚ ŘEČENO NAŠTVANÝ , ŽE JSME ZA TO DALI TOLIK KORUN A BYLA TO HRŮZA . Drtivá většina lidí bude po Pantouru požadovat slevu za zkaženou dovolenou . mUSELA JSEM NAPSAT JEDNU HVĚZDIČKU , ALE ANI TOMU TO NEODPOVÍDÁ !!!

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Tak to jediné co bych mohla , alespoň z malé části pochválit , ale jen kousek od hotelu je ještě jeden hotel a to Star Beach , tak ten má pláž písečnou sice neuklizenou , ale to v Řecku asi normální :-( okolí okolo hotelu mají pěkný i s bazény , ale pokud chcete jít tam , musíte platit za slunečník a lehátko . Jinak dál od hotelu jedním slovem Afganistan . Nejvystižněji to řekl malý chlapec , který s námi jel autobusem a na celý autobus volal na maminu , která seděla před ním MAMI , TADY JE OBČANSKÁ VÁLKA ?????? všichni jsme se od srdce zasmáli , protože to okolí tomu naprosto odpovídá .

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

NAPROSTÁ HRŮZA JEŠTĚ , ŽE BYLO PĚKNÝ POČASÍ TO JEDINÝ NÁM UDĚLALO NA DOVOLENÉ RADOST . Všechny ck. , kteří mají v nabídce tento hotel by měli přehodnotit popis hotelu a nedělat si z lidí srandu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iva: Eri Beach - 25. 8. 2013 11:44

To jste snad byl někde jinde na dovolené ne? Byla jsem na začátku července ve stejném hotelu a uklizené pokoje jsme měli ZADARMO i čisté ručníky každý den. Klimatizace měla ovládač a fungovala na 100%. Sprchový gel si automaticky beru sebou svůj- jako samozřejmost a nejen ten :-)). Postele měli fungl nové matrace - byla jsem v pavilonu Klio. Okolí hotelu bylo ráno čisté a nikdo mi nestříkal hadicí na nohy. V jídelně jsem nikdy nečekala na stůl a vždy byl čistý- nikdy jsme teda nechodili na snídani, na oběd a na večeři hnedka po otevření jídelny , ale vždy až později. Jídlo mi chutnalo a byl velký výběr jídla - hlad jsme NIKDY neměli. Pláž byla kamenitá to je pravda - odřela jsem si tam koleno, tak jsme chodili na písčitou pláž cca 10 minut od hotelu - žádná špína tam nebyla! A co se týče ,,občanské války,, to už fakt přeháníte ne??? Je to OSTROV a pokud hledáte ,,luxus,, , tak jste si měli zaletět třeba na BAHAMY :-). Rusáci nám vůbec nevadili asi jsme měli zrovna štěstí na ,,slušný,, nás i ráno pozdravili :-). Dovolená byla super :-) my jsme si jí užili... Iva reagovat

Barbora: Eri - 28. 8. 2013 8:38

Souhlasím, hotel je opravdu katastrofa, v Řecku jsme již byli několikrát ale tak špatný hotel jsem jeste neviděla. Všude špína a hluk. Nejhorší bylo jídlo, po dvou dnech jsme měli střevní potíže a pak už chodili na jídlo raději jinam. Rusové mají asi jiné žaludky a jsou na takový hnus zvyklý. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání