Napsat recenzi

Super dovolená CK *** nejlepší

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 850x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rozhodně nechápu negativní recenze na tento hotel či na cestovní kancelář ***. Dovolenou jsme si užili a ck*** skvělá. Delegáti k dispozici každý den 10-12hod a pak 18-20hod. S námi tam byla slečna Jana a Martin. Výborný přísup, pomohli, poradili a zařídili. Moc jim tímto děkujem. S námi v hotelu bylo spousta čechů, což je super pro lidi, kteří se anglicky moc nedomluví a bezva kvůli dětem. Můj syn 12let tam měl spoustu kamarádů, čili nezlobil ani nás a ani mladší segru .-)

Ubytování  průměrně (3/5)

Co se týká pokoje, ten ani neřeším, jelikož jedu na dovolenou k moři a na pokoj chodím pouze spát :-). Jediné co jsme postrádali, třeba oproti Rhodosu, bylo pití na pokoji. Na Rhodosu nám každé ráno uklízečka doplnila lednici cola,pomeranč a pivo. Což bylo super na večer. Zde to bohužel není. Jinak super.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo bezva. Výběr všeho možného, moje děti si oblíbili Boloňské špagety a měly je téměř denně, takže určitě i děti si najdou své :-). Maličko nám vadilo, že all in byl do 22hod a pak si člověk musel pití koupit. Ale dalo se.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál bezvadný, stále usměvavý (to není jak tady u nás v čr, kde je každý jen naštvaný, že musí být v práci). Super bazény...trošku jsme teda ze začátku bojovali se slanou vodou, při sjezdu ze skluzavek, ale člověk si zvykne:-). Akorát pozor skluzavky u star beach, které můžete využít jsou za peníze ne jak jsme četli...zdarma. cena 8euro na den

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Děsili jsme se recenzí na lehátka, která údajně jsou obsazena již od brzkého rána, ale my chodili na pláž cca 10hod a bez problému. Pláž to sice tak úplně není, ale díky korálům je voda krásně čistá :-). Určitě bych volila obuv, ale sama jsem ji neměla a problém to určitě není. Kousek dál je písčitá pláž...my ale nevyužili, byli jsme takto spokojeni.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Jezdí zde vláček, který má krásnou dlouhou projížďku. Všude plno obchodů což je bezva a na každém rohu se dají půjčit auta, skútry apod. Určitě doporučuji nedaleké akvárium, autobusem cca 20minut a výlet na Spinalongu a chrisi ostrov s křišťálovou vodou, pískem a mušlemi. Kréta je prostě kouzelná :-)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nádherná dovolená kde to žije. Jen pozor na lidi ruské a polské národnosti. Měli jsme s nimi pár problémů ohledně chování k dětem. Syna schodili z matrace v bazenu až se prastil a 3dny ho to bolelo, nadavaji apod. A dceři,kdyz byla v bazénu, rodina ( hlavně tatínek) drze snědla bombony co měla na lehátku!!!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání