Napsat recenzi

Super dovolená, ale opravdu 4*??

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 861x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Eri Beach Eri Beach
  • Star Beach s výhledem na komplex Eri Beach Star Beach s výhledem na komplex Eri Beach
  • budova Zeus a cesta k restauraci budova Zeus a cesta k restauraci

Skvělá dovolená plná zábavy, hlavně pro mladé lidi (pro rodiny s dětmi nedoporučuji), avšak hotel se 4 hvězdičkami vypadá jinak...

Ubytování  průměrně (3/5)

Po příchodu na pokoj nás zarazila jeho velikost. Prostor byl malý, s letištěm uprostřed a úzkými průchody k balkonu a ke koupelně. Koupelna zastaralá s prasklinou ve vaně. Jinak to ušlo.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Co se týče jídla, tak jsme byli spokojeni. Výhradu mám jen k neustálému opakování stejných jídel a absenci "místních specialit", kvanta zeleniny (většina vysušená), ovoce čerstvé a šťavnaté, zmrzlina výtečná!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

O ubytování už jsem psal, tak teď něco k celkovému hotelovému komplexu...Hotel je opravdu obrovský, má několik budov různě pojmenovaných. Největší z nich je budova s názvem "Zeus", kde je jak ubytovna, tak i recepce, restaurace a tzv. Lobby Bar, kde je přístupná síť WiFi (zdarma), ale na připojení čekáte velmi dlouho, neb je na ní připojeno mnoho lidí. Ostatní budovy vypadají podobně. Pod tím vším nalezneme několik bazénů se slanou vodou a pár tobogánů. Před bazénem je bar, který je pro klienty s All Inclusive zdarma. Další bar mezi bazény už je placený, ale najdete zde větší výběr alkoholických nápojů a různých drinků (cena 5€/drink).

Personál hotelu je velmi příjemný a snaživý, popřejí vám ve vašem jazyce "Dobrý den, dobrou chuť" a klidně se s vámi dají do řeči, případně s jakýmkoliv problémem pomůžou.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž - před hotelem Eri Beach, kamenná, koupání mezi skálami (nedoporučuji při velkých vlnách), lehátka a slunečníky zdarma. Pár metrů od této pláže je pláž s názvem Star Beach, která je písčitá, ale pokud chcete ležet na lehátku pod slunečníkem musíte si zaplatit (dohromady 5€/den), občas tam obchází celkem nepříjemný člověk ze "Star Beach" a chce po vás peníze (nechá vás bez placení odejít).

Moře - luxusní, čisté, teplé, prostě bez výhrad. Možná jen, když jsou velké vlny, je trochu špinavější, ale o to víc zábavnější!

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu je super, plno zábavy, kousek od hotelu každý den od 16:00 do 20:00 "pěnová párty" s DJ a hlasitou hudbou, poté se zábava přesouvá přímo pod hotel k již zmíněnému baru.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Z dovolené jsme si přivezli spousty zážitků, byli jsme spokojeni, akorát ubytování byla taková malá trhlina, ale všechno ostatní v naprostém pořádku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání