Napsat recenzi

Ruský hotel

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 408x
Recenze se líbila: 486 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Komu nevadí převážně ruská klientela, která se mimochodem chovala, jak kdyby jim hotel patřil, tak můžu hotel s klidným srdcem nenáročným klientům doporučit.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje prostorné, žádný přepych, nicméně poměrně čisto, ručníky a osušky měnili pravidelně a bez problémů, jen jsme měli nechtěné spoluobyvatele - faraony. Přestože se po našich opakovaných žádostech snažil hotelový personál o jejich likvidaci, jejich invazi jsme čelili po celou dobu pobytu.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo bylo výborné, dostatek a pestrý výběr, od zeleninových salátů přes těstoviny, různá masa, ryby, chutné místní dobroty, zmrzlina atd. Jen kdo je příznivcem ranního vstávání, ať nepočítá se spoluúčastí místního restauračního personálu, který si zřejmě rád přispí. Snídaně začínaly od 7 h a v této době nebylo nachystané pečivo, káva, těsto na lívanečky se teprve připravovalo, stejně tak i vajíčka a jiné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Služby hotelu v rámci 3*, neočekávejte žádný luxus. Animačních programů jsme se neúčastnili, takže ty nemůžu hodnotit. Jinak personál víceméně v pohodě, jen lehce nestíhali měnit ubrusy a talíře, ale jinak OK.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Velké mínus pro tento hotel je absence vlastní pláže. Přístup je přes kameny a zřejmě bývalé molo, takže pozor na to, kam šlapete. Odřenin na nohách jsme viděli vcelku dost.

U vedlejšího hotelu lze využívat menší písečné pláže, ale nevztahuje se tam all in, takže se platí poplatek za lehátka a také je tam poněkud přeplněno. Do jisté míry tento nedostatek kompenzují dva bazény se slanou a jeden se sladkou vodou.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí hotelu je dostatek různých restaurací a taveren, cca 2 km od hotelu v přístavu je ulička s množstvím diskotéka a barů, takže tam se mladší ročníky můžou do ranních hodin vyřádit - stojí to za to! :-)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkově nemůžu hodnotit hotel Eri Beach negativně, přesto já osobně bych sem už asi nezavítala.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání