Napsat recenzi

Rozpačitá dovolená

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 286x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový názor na dovolenou je poněkud rozpačitý. Člověk je schopen některé nedostatky samozřejmě přejít, ale jakmile je v sázce zdraví, měla by jít veškerá tolerance stranou. Musím říct, že jsme po přečtení některých recenzí tady moc nevěděli, co od dovolené očekávat a bohužel nás čekalo poměrně velké zklamání.

Ubytování  průměrně (3/5)

Jak už zde bylo několikrát v předchozích recenzích řečeno, hotel má nejlepší léta za sebou. Zasadila bych ho tak do počátku 90.let. Nicméně, pokud neočekáváte žádný velký luxus a jdete se do pokoje jen vyspat, určitě vám to stačí. Bylo všude čisto, pokojový servis funguje každý den, ale na to, že jsme v průběhu týdne nechávali dvakrát spropitné se mohly uklízečky snažit trochu víc. Ale to je maličkost, celkově jsme byli s čistotou v celém komplexu spokojeni.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Největší kámen úrazu. První den jsme byli nadšení, pokud člověk není mlsný, tak si byl schopen vybrat a pochutnat. Problémy nastaly druhý den, kdy nás postupně začaly trápit žaludeční potíže. Všichni jsme postupně zvraceli a měli průjem, ale vzhledem k destinaci jsme zpočátku nevěřili, že by to mohlo být právě z jídla. Až když jsme postupně potkávali ostatní klienty hotelu, kteří se potýkali se stejnými problémy (mnohdy byli nuceni odjet na vyšetření do nemocnice) jsme zjistili, že právě jídlo bylo původcem našich potíží. Ačkoliv se toto stalo podle našich informací alespoň tuto sezónu poprvé, bohužel jsme naprosto ztratili veškerou důvěru v kvalitní stravu v tomto hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

S recepčními jsme přišli do styku minimálně a vždy byli ochotní. Personál v jídelně se snažil fungovat na 100%, bohužel bylo vzhledem k počtu ruských klientů a způsobu jejich stravování mnohdy nemožné mít ihned připraveny stoly pro další hosty.

Nejvíce do styku jsme přišli s obsluhou baru u bazénu. Tady bohužel vše, co člověk očekává od správného barmana pokulhávalo. Nebyli schopní ani odpovědět na pozdrav, natož na poděkování, absolutní neochota dávat jednomu člověku více nápojů. Samozřejmě chápu, že mají nějaké pokyny a instrukce od vedení, ale v případě, že sedí 7 lidí u jednoho stolu u baru, je nesmysl, aby do fronty šli všichni. V některých situací toto chování už spíše hraničilo s děláním naschválů. Toť můj názor:-)

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

U hotelu jsou tři bazény, přičemž dva z nich jsou přímo u moře, takže plavete v bazénu a vidíte vlny :-) Vstup do moře je problematický, pláž není tak prostorná, ale my jsme si vždycky lehli k bazénům a do moře chodili odsud. Bylo to kousek do bazénu i do moře :-) V blízkosti hotelové pláže se nachází dalším dvě písčité, takže ideální pro rodiny s menšími dětmi, které nezvládají náročnější vstup do moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel leží přímo pod hlavní třídou, která prochází celým městem. Vyjdete z hotelu a všude na vás čeká spousta příjemných obchůdků. Dají se zde nakoupit originální řecké produkty, oblečení, boty, kabelky, kožichy, zkrátka téměř vše, na co si vzpomenete. Když se vydáte podél moře směrem do města, můžete navštívit krásné taverny s příjemnou obsluhou a dobrým jídlem. Řekové jsou opravdu srdeční lidé a v restauracích se k hostům chovají velmi vstřícně.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Jak už jsem psala na začátku. Jsme celkem pohodová skupinka, co nemá žádné přehnané nároky. Ve chvíli, kdy ale dovolenou kazí zdravotní problémy, ztrácí člověk jako klient absolutně důvěru ve vše, co hotel nabízí. Z těchto důvodu bohužel nemohu dovolenou v hotelu Eri Beach doporučit, přestože je na velmi pěkném místě a Kréta jako taková je příjemnou destinací.

Vám ostatním přeji šťastnější ruku při výběru hotelu :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání