Napsat recenzi

Pro nenáročné ideální, pro náročné peklo!

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 611x
Recenze se líbila: 510 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ti, co jsou zhýčkaní službami v Egyptě či jiných zemích, tak zde stejné kvality nehledejte. Je všeobecně známé, že Řecko all in neumí a tak možná doporučuji jet tam s vlastní stravou nebo si dojít na gyros :)

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje jsou malé, ale bohatě postačí. Jedete přeci za mořem a na výlety, ne na hotelový pokoj. Postel je pohodlná, u postele vlastní skříňka i lampička. Velkou šatní skříň jsme nevyužili, ale je tam včetně ramínek. Televize nová, nejvíce se hodil hudební kanál MTV. Noční klid nám trochu kazila "vzlétající" lednička, ale vychlazená voda byla dobrá. Klimatizace perfektně fungovala a nebyla moc hlučná. Co se týče koupelny, tak nečekejte mramor a jiné exkluzivní vychytávky. Vana, umyvadlo a toaleta klasické a čisté. Koš nám vynášeli každý den, takže zápach tu žádný nebyl. Bohužel pokoj příliš neuklízeli - občas ustlali postel, ale nikdy nesetřeli podlahu. Ručníky jsme museli hodit na zem, aby nám dali nové.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Musím se přiznat, že ačkoliv nejsme nároční strávníci, tak tady jsme si moc neužili. Jídlo se denně opakovalo. Pořád to samé. Špagety, rýže, divné brambory a hodně žvatlavé hranolky každý den. Maso (spíše nemaso), samé kosti a často jen ovčí a kozí, které zrovna nemusíme. Omáčky neochucené a jídlo často nedovařené. Obědy a večeře téměř identické a jak jsem již psala, celý týden jíte to samé. Co mohu pochválit je dostatek ovoce a zeleniny, která byla výborná. Co se týče stolů, tak to musím tady určitě napsat, že pokud jste si chtěli sednou ke stolu, nejprve jste si museli u personálu vyprosit příbor, poté nádobí po předchozích strávnících odnést nebo dát na kraj stolu a bojovat o jídlo. Na celou jídelnu zde byla pouze 2 zaměstnanci, co sbírali použité nádobí a dávali čistý příbor (pozor, to, co strkáte do pusy oni berou bez servítek do ruk po uklízení špinavého nádobí). Hrníčky na kávu nebyly často řádně umyté.

Co se týče pití, tak to byla katastrofa. Na celý tento komplex krom snídaní, obědů a večeří byl jen jeden bar v a rámci all inclusive a často pouze jeden barman. Čekali jste tedy i 20 minut frontu na sluníčku pro 2 dcl pití. Museli jsme barmana přemlouvat, aby nám dal kelímky alespoň 2, abychom frontu nemuseli čekat znovu. Ouzo mi moc nechutnalo (to je jen můj problém), brandy dobrá. Pivo mi přišlo ředěné a víno? To byla spíš voda s alkoholem. Všechny ostatní drinky mi přišly přeslazené a na sluníčku to trochu měnilo barvu, takže voda je bezkonkurenčně nejlepší.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál má klíče od vašeho pokoje a vy nikdy nevíte, kdy k vám přijdou. Chodili ráno (i třeba v 9:00) nebo i v 15:00. Pro ty, kteří si třeba chtěli po obědě na 20 minut prospat, mají často smůlu :) Jinak byli samozřejmě slušní, anglicky uměli.

Bylo zde málo lehátek u pláže či u bazénů. Jakmile jste nejdéle v 8 ráno nebyli na pláži a pomocí ručníku nezabrali nějaké to místo, tak jste měli smůlu. Ručník si zde hlavně ani nikam nedáte, protože to je beton a kamení. A ručník si berte svůj z domu, protože hotel ručníky nepůjčuje a z pokoje si je brát nemůžete (personál vám ho sebere a večer se nemáte čím utřít)

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž tu téměř žádná nebyla. Pouze beton, pár schodů, drobné kamínky a pak větší kameny a co bylo jako další překvapení, tak po 20 metrech plavání narazíte na betonové kvádry. nechápu, na co tam jsou nebo proč je neodklidí, protože plavete a najednou bum a máte bolavá kolena. Sousední hotel ale písečnou pláž má, lehátka si můžete zakoupit (pokud nejsou obsazená), ale zase písek špiní vodu a není tak čistá nebo spíše čirá.

Moře čisté, vlny malé, ale pro šnorchlování nedostačující (moc ryb tu není, korály také ne)

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí bylo ucházející. Hned u hotelu se nachází spousta taveren a stánků s dárky. Nebylo to až tak drahé. Vedlejší hotelový komplex oplývá čluny, které vás svezou na "banánech", nafukovacích kruzích či vás vynesou do oblak nad moře. Je zde i možnost bungee jump z jeřábu. U tohoto druhého hotelu také hraje dobrá disco (ale trochu drahá - 30 - 50 EUR). Půjčení motorky jsme zajistili u delegátky, která nám dopourčila výlet do Lasithi Plateau (údajně se zde narodil Zeus) a cestou zpět na pláže Elouda a Malia a Stalida. To bylo krásné. Pláže boží. Krajina nic moc...Hory, kameny a trochu uschlého křoví, ale i to má svoje kouzlo.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem je takový, že příště určitě pojedeme s vlastní stravou a klidně i mimo hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání