Napsat recenzi

Příjemná dovolená na Krétě

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 667x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

S kamarádkami jsme se vydaly na Krétu do hotelu Eri Beach. Byla to bezvadná dovolená v příjemném hotelu, který byl ale plný Čechů. Za celou dobu jsme se nemohli na nic štěžovat.

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování bylo poněkud jednodušší, ale nám naprosto stačilo, měly jsme krásný výhled na město a moře, každý den nám uklízeli a ani nás přitom ráno nebudili.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Stravování bylo na vynikající úrovni. Vše probíhalo formou bufetu a kadý den byl široký výběr na snídani, oběd i večeři. Menší nevýhodou bylo, že jsme se nemohli odnášet nápoje z prostoru jídelny...s čímž si ale vynalézavý Češi poradili a čepovali se vše do pet lahví - dokonce i pivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení hotelu by ucházející, nemůžu říct že bych byla nadšená ale ani zklamaná. Personál byl velice milý a přátelský. Večer občas probíhali akce u hotelového bazénu, kde nabízeli drinky za niší ceny.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Hotelová pláž je jedním slovem skála. Na smočení žádný problém, ale koupat jsme se vždy chodily za roh na Star Beach - krásnou, dlouhou písčitou pláž - kde se naštěstí žádní Češi nevyskytovali - asi proto, že tam byly lehátka a slunečníky za poplatek. Na hotelové pláži byly samozřejmě lehátka a slunečníky zdarma, chyběly ale ručníky.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu bylo velice příjemné, z jedné strany písečná Star Beach, z druhé strany město Hersonissos vzdálené asi 500 m, kam se dá dojít pohodou procházkou za 10 minut, ke klubům a přístavu za 15 minut.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem byl skvělý. Delegátka byla velice příjemná, hotel i personál dle představ, jídlo nadstandard. Jediné zklamání byli ostatní účastníci zájezdu, mezi kterými jsme se místy styděli mluvit česky. Komu to nevadí je tento hotel ideální - aspoň se nemusí bát svérazných Rusů. Komu ano, pro ty je tadyStar Beach.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání