Napsat recenzi

Nikdy více!!!

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 353x
Recenze se líbila: 79 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tento čtyřhvězdičkový hotel (i podle naúčtované pobytové daně) je spíše slabá tříhvězda a je to naprosto nejhorší zážitek nejen z Řecka, které jinak milujeme a navštívili jsme ho již po osmé.

Ubytování  průměrně (3/5)

Na první noc jsme dostali pokoj v přízemí, pod námi byly kontejnery z celého resortu, které páchly tak, že na balkoně člověk nevydržel a přímo vedle balkonu bylo jakési zařízení, které vydávalo tak hlasitý zvuk, že i přes zavřené balkonové dveře, zapnutou klimatizaci a špunty v uších, usnout nešlo. Ránu poté všemu dodaly kolem šesté ráno závozy věcí do kuchyně včetně sudů s pivem atd., které zaměstnanci pod náš balkon hlasitě skládaili. Po několika urgencích a stížnostech jsme se nakonec přestěhovali do pokoje, kde pouze jen nešla klimatizace, ale jinak tam byl relativně klid.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo bylo celkem pestré a chutné, ale celkový dojem naprosto kazily neuklizené stoly, kterých bylo navíc málo, takže si člověk neměl kam sednout. A ještě horší bylo nedoplňování jídel a sklízení už půl hodiny před koncem uvedené doby. Když člověk přišel na oběd, který končil ve dvě až v jednu hodinu, nejdříve bojoval s místem, hledáním čistých talířů a poté už jen dojídal zbytky, které si musel co nejdříve nabrat, protože kolem půl druhé už se vše sklízelo!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

NIkdy v životě jsme nezažili tak nerudný a neochotný personál jako v tomto hotelu. Na baru u bazénu jste vždy měli pocit, že obtěžujete a to samé v jídelně a zřejmě nejhorší zážitky jsme zažili na recepci!!!

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Tento hotel má obrovský potenciál, je na okraji rušného střediska, ale vlastně stranou a mohl by být ideálním místem pro rodiny s dětmi a lidi, kteří hledají spíše klid. Bohužel vedení hotelu toho nevyužilo - naopak.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Po naší zkušenosti nemůžu tento hotel doporučit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jiří : Hotel Eri beach a jejich zaměstnanci - 1. 8. 2022 20:07

Dnes 1.8.2022 ve 20:00 jsme šli na večeři do (super hotelu Eri beach) když jsem si chtěl načepovat pomerančoví džus tekla voda, ananasový tekla voda, jablečný tekla voda když jsem to jsem před restauraci oznámit nějakému *** "šéfovi restaurace "začal po mě tím jejich jazykem řvát přes celou restauraci a zavedl mě za managerem hotelu místo aby to vklidu řešil a doplnil džusu..než jsme došli k řediteli 4x do mě kopl a řval na mě že mě zabije...toto je super hotel? Takto se chová vedoucí k návštěvníkům? Měli by ho vyhodit na minutu a může být Bráf že jsem ho neudal na policii.tim chci říct že tento hotel stojí za *** a nikomu ho nedoporučuji. Co se týče hluku přes noc a smradu přes den no děs byli jsme ubytováni v přízemí cca nad kuchyní kde byl smrad z popelnic a na balkoně se nedalo vydržet.vjazdem pokoji vana ale špunt vám nedali,u bazénu na baru v nedají víc než dvě piva po dvou deci a pak musíte znovu do fronty atd.no hrůza pokud můžete vyhněte se tomuto hotelu obloukem hrůza a děs nedoporučuji nejhorší hotel a jejich zaměstnanci v celém Řecku reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání