Napsat recenzi

nespokojenost a 1 den ztracené dovolené

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 362x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejsme nároční turisté, ale tento pobyt stál tedy za to. Moře krásné; ubytování s all inclusive naprosto neodpovídající. Hotel by mohl být dobrý, je však bohužel velice špatně vedený.

Ačkoliv jsme měli pobyt dlouho objednaný a zaplacený u CK, hned po příjezdu (a to měl let zpoždění 1hod) nás odmítli na recepci ubytovat. Jednali s námi velice nechutně a sprostě. Mladý muž v pruhovaném trikotu (pro jejich převelikou náchylnost k Rusům jsem si je pojmenovala) Ivan, recepční Máša a Jelena nás vyháněli s tím, že nemají v hotelu místo, ačkoliv přímo před námi ubytovávali přijeté Rusy. Z autobusu, který nás přivezl, nám odmítli vydat kufry a ještě nám vyhrožovali, že pokud si okamžitě nenastoupíme a bus nás neodveze na místo, které vybrali k přespání-což byl hotel stejného majitele 1,5 km daleko od moře, zaplatíme si taxi. Zadržování a nevydání našich kufrů, myslím by zajímalo leckterého právníka.

Byli jsme informováni, že tento hotel to občas zkouší-ubytovat úplně jinde a na místě jsme zjistili i pár aktérů zájezdu, kteří to s nimi již zažili a rozhodně se nenechali. Takto jsme přejížděním a stěhováním ztratili 1 den dovolené.Chováním jsme byli znechuceni a otráveni.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel by potřeboval alespoň pár oprav. Jsme zvyklí, že na jihu počet hvězdiček neodpovídá. Námi nahlášené vady na pokoji, které se samozřejmě až do konce našeho pobytu neopravily.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Výběr je velký, ale hlavní jídla vč. příloh jsou z neznámého důvodu vyráchána v oleji (i zelenina, brambory). Nedbajíc toho, jedla jsem tyto pochutiny a odměnou mi byl špatný žaludek po pár dnech. Jeden tvrdý sýr a 1 druh neurčitého salámu je naprosto nechutná záležitost, ale kdo neochutnal, neuvěří. Vynikající je gyros a sýr feta. Mají spoustu syrové zeleniny.

Ačkoliv je to v rámci all inclusive, hlídají vás , abyste si náhodou neucvrnkli do vlastní lahvičky nápoje navíc. 1 kelímek na 1 osobu odpoledne a suchá buchta jako svačina je záležitost sama o sobě. Museli jsme si pití kupovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Ivan každý den stál u vchodu do restaurace. Nejdříve jsem si myslela, že pouze zdraví všudypřítomné Rusy, ale pak jsme zjistili, že kontroluje, jestli někdo nevynáší jídlo (i když všichni mají all inclusive) a dále kontroluje, zda lidé nechodí v plavkách. V tomto hotelu jsme se vůbec necítili jako hosté, spíše jak trpění chudáčkové.Ještě nikdy jsem se v Řecku necítila tak špatně jako host. Ovšem k Rusům se Ivan mohl přetrhnout, mluvil velice dobře rusky a bohorovně je zdravil při každé příležitosti. Ostatní personál byl neutrální, ovšem nepřetrhne se - pokud je Ivan jejich šéfem, pak se jim ani nedivím.

Dále chci upozornit na předražené fakultativní výlety-zejm. na Santorini. Když si vyjdete z hotelu Eri Beach, odbočíte od hotelu doprava, tak u hlavní silnice je stánek, kde se domluvíte a kde pořídíte výlet za 115 EUR než za 153 od CK. Fórem je, že v jiném hotelu nabízejí ten samý výlet s těmi samými průvodci za méně než 80 EUR - ovšem pro Francouze. Těch stánků je na hlavní třídě více. Jinak je dobré vypůjčit si auto a místa na Krétě si objet, ušetříte. Nejdražší benzinka je přímo u hotelu. Stejně vám však dají auto s prázdnou nádrží.Směrem k Agios Nikolaos je benzin o trošku levnější.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře je krásné, čisté. Bohužel pláž u hotelu je malá, musíte přelézt k pláži u druhého hotelu. V moři jsou velké kameny. Pokud vyjedete k pláži směrem na Málii, lze tam najít místa, kde je kamenů trochu méně.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Už nikdy. Škoda toho hotelu, potenciál má dobrý, mohlo by to být hezké místo na dovolenou. Problém je ve vedení hotelu. Lituji turisty, kteří se takto s Řeckem seznámili poprvé a mají z něj logicky negativní dojem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání