Napsat recenzi

Nejhorší dovolená

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 229x
Recenze se líbila: 342 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

NIKDY VÍCE !!!! Zaplacen 4* hotel, byli jsme ubytování v bungalovech, úroveń max. 2*. Špína na veřejných toaletách, zápach, samý pavouk a mušky. WC špinavé, nedostatečný úklid. Přístup do moře velmi nebezpečný, velké kameny, byl tam i úraz. Nedostatek lehátek na takový počet turistů (lehátka zdarma). Můžete jít na písečnou pláž vedle na Star Beach, ale voda špinává a plave tam bordel, 2 lehátka a slunečník 8 Euro. Z vedlejší pláže hluk z diskoték od oběda do 20.00 hod, a 2x v týdnu do 24.00 hod. Takové to DUC DUC pro mladé, už nás z toho bolela hlava, spát se při tom nedalo. Jinak krásné bazény, tobogány, pro děti dobré vyžití. V okolí veškeré vodní sporty. V okolí mnoho obchůdků, restaurací a půjčoven aut, čtyřkolek atd.

Ubytování  průměrně (3/5)

Když jsme uviděli pokoj ( bungalov), tak jsme měli šok. Pokoj 3,5x3m malá chodbička a koupelna, malý balkonek. Všude pavučiny, nad postelí přes celou místnost, samý pavouk špína, smrad a mravenci. V koupeně visel 30cm vlas s brouky. Zamkli jsme a šli reklamovat pokoj. Na recepci jsme se sešli všichni co jsme přijeli a chtěli výměnu pokojů. Nakonec jsem byli delegátkou ujištěni, že máme jeden z nejlepších pokojů, a že tam okamžitě pošle uklízečku, bohužel uklizečka nepřišla. Další den po druhé urgenci delegátky jsem si nakonec uklizečku odchytl a ukázal jí ten bordel. Postup uklizečky: ustlala a pak asi vzala koště a ometla pavučiny, když jsme přišli, byla postel plná omítky a špíny. V průběhu dovolené vytřeno poze 1x, o toaletní papír jsem si musel říct. Koupelna bez ventilátoru, sprcha bez stěny nebo plachty, takže mokrá celá koupelna. Postele pružinové, tvrdé. Pružiny nás tlačily do zad, žádný odpočinek. K našemu údivu fungovala klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

V hotelu je cca 3-4 tisíce lidí, převážně Rusů, kteří se musí během 2 hodin vystřídat v jídelně. Jídelna nedostačující. Já šel vždy shánět stůl a manželka pro jídlo. Když seženete stůl, musíte počkat až vám personál odklidí špinavé talíře, hrníčky a vymění ubrus. Někdy z ubrusu jenom rukou smetou drobky na zem. To jsme pravidelně pozorovali jednu slečnu, jak uklízí takto stůl. Poté vezme příbory do rukou za stranu, kterou jíte a dá vám je na stůl - a máte po chuti. Manželka zatím přišla s jídlem a já šel pro jídlo. Co se týče jídla, zdánlivě slušný výběr, mnoho zeleniny, salátů, zákusky 4 druhy- docela dobré, zmrzlina 2 druhy. Vše se celý týden opakuje. Talíře a hrníčky špinavé, musíte přebírat a hledat čisté a poté otřít ubrouskem. Na jídlo fronty, Rusové bezhlavě vše vyberou. Dvě Rusky si např. rozebrali velký pekáč pizzi. Když samotné jídlo ochutnáte, jsou to blafy, bez chuti. Maso tvrdé, samá flaxa, Kuře jenom hrudi atd. Rusové mají plné stoly a pak to vyhazují. Pouze 3 automaty na kávu, fronty, bud´dojde káva nebo hrníčky. Lítáte tam jako zběsilý čekáte fronty a nakonec si raději natočíte vodu. Mezitím je jídlo, které mate na stole studené. Co se týče nápojů all inclusive pouze jeden bar u bazénů. Výběr pouze pivo (naše 8 stup.-3%alkoholu) víno b.,č., Ouzo, Brandy. Tak jsme pili Brandy s colou. Prostě ubohé.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personálu málo, na to množství turistů. Uklizečky flegmatický.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Bazény a tobogány super, krásně kombinované s ostrůvky a lávkami. Na ostrůvkách palmy. Vypadá to velmi pěkně. Pláž nedostačující, samé kameny, vlez do vody pouze na pár místech. Já jezdím k moři, abych se v něm koupal. U bazénu můžu být doma. Jinak voda v moři krásně čistá.

Veškeré vodní sporty a celkové sportovní vyžití pro děti i dospělé.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Každý den jsme chodili do města, mnoho obchodů, restaurací a půjčoven aut a čtyřkolek.

To asi bylo jediné s čím jme byli spokojeni.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nejsme nároční. Jezdili jsme hodně do Chorvatska s dětmi do soukromého ubytování, sami si vařili.

Děti vyrostli, tak jme poslední roky byli 2x v Bulharsku a 2x v Turecku v hotelech. Byli jme vždy nadšeni a spokojeni. Tento hotel nás velmi zklamal. Zaplatili jsme si 4**** hotel a bydleli jsme jak prasata. Místo pohodové dovolené se stresujete,v jídelně přetlačujete ve frontách o kus bídného žvance. Večer když chcete posedět u baru, přetlačujete se u pár zalepených stolů. Opět čekáte fronty na pití ( můžete vzít pouze 2 nápoje) Výsledkem je pivo jako voda ve 2dcl plastových kelímcích, nouzově Brandy s colou a manželka víno a koukáte na znuděného číšníka Jima. Ostatní číšníci OK. Ráno brzy stáváte aby jste ulovili lehátka na pláži - NIKDY VÍCE !!!!!!!

U nás by tento hotel už dávno zavřela hygiena. Sešli jsme se tam s hodně lidmi z Čech, jak mladé páry, tak důchodci. Téměř všichni se snažili měnit pokoje, všichni do jednoho byli zklamáni a nadávali.

Cestovní kanceláře o tomto musí od delegátek vědět jak to tam vypadá. Pro ně je důležitý byznys a lidi je nezajímají. Chtělo by to dát do televize.

Nechceme na dovolené nic víc než čisté, útulné ubytování, dobrou stravu, pohodu a příjemný personál, když na to celý rok šetříte.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání