Napsat recenzi

Nákup dovolené na poslední chvíli

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 402x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Žádná sláva

Ubytování  průměrně (3/5)

Po příjezdu do hotelu jsme obdrželi dvoje klíče s mapou areálu a vydali se hledat rodinný pokoj.První překvapení nás čekalo velmi brzy.Místo prostorného pokoje nás čekaly 2 malé pokoje oddělené sádrokartonovou zdí a balkon přepažený vyzděnou zdí do výšky 140 cm.Na recepci se s námi odmítli o výměně pokoje bavit,že rodinné pokoje nemají.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Komu vystačí na dovolené zaplacené all inclusive pouze zelenina,ten bude velice spokojen.Ten, kdo miluje pořádný kus masa,což asi každý,má smůlu.K jídlu dostanete pouze nasekané kosti s kousky masa,které jsou někdy nedodělané a tvrdé.U zapnutého grilu stojí kuchařka a vytahuje z bedny kousky masa s kostí a strhává z něj nepoživatelné blány,přímo před zraky dlouhé fronty,která se tvoří u každého jídla.Jídlo se opakuje dokola.Kdo čeká řecký gyros,který zná u nás tak se nedočká.Musí zajít na gyros do místní taverny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení pokoje musím rozdělit podle pokojů,které jsme dosatali.U dětí byly již dveře plastové,koupelna nově dostavěná a nábytek novější.Ovšem voda natekla ve sprše do láhve 1,5 l za neskutečné 3 minuty.Náš pokoj,staré dřevěné původní dveře,starý nábytek,skříně bez poliček.Ovšem voda alespoň tekla.Personál absolutně nestíhá přípravu stolů a odnášení použitého nádobí.U baru fronty cca 10m.Přitom by stačilo dát na bar 3 sodobary a každý by si natočil podle potřeby sám.Takto otrávený číšník,který zde byl po celou naší dovolenou od 10 hod do 22 hod. unuděně podal max.2 nápoje.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž u hotelu není žádná.Pouze je zde betonová terasa,kde je pár lehátek.Pláž katastrofa.Do moře se dostanete po poničených schodech.Nejdříve drobné kamínky,potom betonové panely s železnými oky,které zbyly při stavbě hotelu a následuje otevřené moře.Moře v tomto místě nevyhovuje rodinám s dětmi.Kdo má rád písečnou pláž,musí odejít cca 300m,ale lehátka jsou zde již za poplatek.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu je živé město Hersonissos s obchůdky,tavernami a kdo rád cestuje,využije mnoha půjčoven vozidel různých značek.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Tento hotelový komplex má několik budov.Z tohoto důvodu je značně přeplněný a jídelna,okolí bazénů na toto není stavěno a stojí se na vše fronty.Žádný komfort nečekejte.Za hodně peněz,málo muziky.Tento hotel nemůžeme doporučit a nikdy více bychom se sem již nevrátili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání