Napsat recenzi

KATASTROFA, NIKDY VÍCE

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 766x
Recenze se líbila: 447 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Nejsem hnidopich a na luxusní dovolenou si nepotrpím. Co však nesnesu je špína, velmi neochotný personál a velmi špatné jídlo.

Ubytování  průměrně (3/5)

Absolutní děs. Špína, po celou dobu pobytu nebylo ani jednou vytřeno, ani jednou neumyli koupelnu. Pokoj byl navíc fatálně malý. Na průchod byla vytvořena ulička o velikosti 50 cm, kde 2 dospělí a jedno dítě musí 12 dní fungovat. Dveře na terasu nešly vůbec naplno otevřít, zasekly se totiž o postel. Tak málo místa za dost peněz. V koupelně opadlá omítka ze stropu, každý den na zemi na nás čekala omítka, která ucpávala odtok. Dětská postýlka opět jedna velká katastrofa. První den jsem o ni musela 2x žádat, aby se vůbec uráčili ji na pokoj v 9 večer dodat. A to byla dodána bez matrace- řecké děti asi matrace vůbec neznají- a navíc rozbitá. Syn ležel skoro na zemi, protože se postýlka celá prohnula. Ihned druhý den jsem ji šla na recepci reklamovat, že požadují výměnu. Odpověď: máme tady 2000 hostů a dali jsme vám poslední , jinou nemáme. To mě ale nezajímalo, odsekla jsem, že mé dítě nebude 12 dní spát na zemi, trvala jsem na výměně. Odpoledne už postýlka vyměněna byla. A tak je to se vším, s pokojem, s jakýmkoliv požadavkem atd. Automaticky vám bude vše zamítnuto. Jen když důrazně projevíte, že se nedáte, tak pak se s kyselým xichtem uráčí něco udělat. Pokud nebudete důrazní, vždy vše zamítnou a nebudou nic dělat.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Neustále to stejné mastné jídlo dokola. Minimum masa, z ryb pouze pangasius. Mastné brambory, hranolky. Z ovoce pouze meloun. Zapomeňte na banány, broskve, nektarinky a podobné vymoženosti. Napečené buchty se servírovaly i 2 dny staré a tvrdé. V jídelně nebylo servírované jídlo ani popsáno. Okolo popadané drobky, opět neuklizená špína. Strava pro malé a menší děti žádná, ačkoli se hotel prezentuje jako rodinný a vhodný pro děti. 1x jsem z velmi mastného jídla zvracela, partner poslední den měl průjem a zvracel taktéž.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Viz komentář o pokoji a personálu.

Personál v jídelně: vidličky a nože nejsou položeny u jídla, u švédských stolů. Vždy byl příbor na stole, ale pokud si ho někdo vzal, byli jste bez. Museli jste si personál požádat.

Jednou jsem tedy požádala o 2 nože a 2 vidličky a "boy" se mě zeptal, kde mám stůl. Když jsem odvětila, že na konci jídelny u okna, tak mi suše odpověděl:"To není můj rajón, bež si za jiným."!

Jednou jsem ležela u bazénu a polský chlápek si odchytil procházející službu, která uklízela koše. Polák evidentně neuměl moc anglicky, tak se rukama a nohama dorozumíval: "baterie kaput, technik." Řek ho poslal na recepci. Jenže Polák mu odpověděl, že tam už byl a že mu řekli, že si má v areálu odchytit údržbáře.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře je čisté a pěkné, pokud fouká, budete mít štěstí i na vlny, nicméně u hotelu je vstup do vody špatný, pro děti, zcela nevhodný.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Nikdy více, 90% Rusů, kteří se všude roztahují. Jídlo, ubytování a personál úděsný. Nic horšího jsem nezažila. Budu psát ještě stížnost na CK.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání