Napsat recenzi

Eri Beach - znovu ne

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 402x
Recenze se líbila: 445 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nikdy jsem moc nevěřil negativním recenzím, protože všechny mé dosavadní dovolené byly skvělé. Po dovolené v Eri Beach musím ale svůj názor změnit. Hotel sráží především otřesná kuchyně a ruští turisté s naprosto odlišnou kulturou.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje jsou malé, dva lidé se tam sotva vyhnou. Žádný jiný problém jsem ale nezaznamenal. Standardní vybavení zahrnující tv a klimatizaci. Pokoje uklízené každý den.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jedním slovem katastrofa. Jídla byla variací na stejné téma - vyrobeno pořád že stejných surovin. Hranolky, testoviny, vejce, ryba, cosi zapeceneho, téměř žádné ovoce ani zelenina, když už jsme našli maso, bylo plne kosti nebo bylo tuhé. V jídelně s kapacitou asi 500 míst se musí občerstvit přes 3000 lidí. Fronty jsou vsude. Když už se vám podaří získat talíř, který není ani kolikrát čistý, stoupnete si další fronty. Nejdelší fronty jsou klasicky u hranolek, zmrzliny a melounu. Navíc se kolem těchto jídel motá tolik lidí, že se přes ně nedostanete ani k jídlům, o které není takový zájem. Lidé a převážně rusové se chovají jako vepři. Naráží do vás, předbíhají, na talíř si navali tolik jídla, že by se z toho uživila somálská vesnice a pak tam většinu nechaji. A ubrusy se po nich musí prát alespoň třikrát. Personál se snaží, ale uklidit takové množství stolu prostě nelze, v důsledku čehož občas prostě nenajdete volné místo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Takový průměr. Personál se vetšinou tváří neutrálně a vyhlíží konec šichty. Jediny usměvavý byl barman Vasilij a barmanka Sissy. Animátoři odvadeli dobrou práci, aquaerobic, tanecky pro děti.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře ciste, pláž praktický žádná. Lehátka stále zabraná, nejlepší je si privstat a hodit si na ně ručník, což vám ani tak občas nestačí, protože vám je lide klidně hodí na zem a lehátko si vezmou. Bazény jsou se slanou i sladkou vodou, občas v nich narazíte na plovoucí kelímek, který někdo nechal valet na břehu. Neplaceny bar navíc ve 22 hodin zavírá a vám i s all inclusive nezbývá nic jiného než se přesunout k placenemu baru.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Bohaté možnosti nákupu, dostatek obchodu i tržnic.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Po předešlých úžasných dovolených bylo toto dosti nepříjemným překvapením, které bylo způsobeno především nekvalitním stravováním. Sluníčko i vodu jsem si užil, ale od dovolené u moře očekávám víc než to.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání