Napsat recenzi

Eri Beach - výrazný podprůměr

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 284x
Recenze se líbila: 556 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jeden z větších hotelových resortů na Krétě, který ovšem rozhodně neodpovídá 4* standardu, a to bohužel ve všech směrech - úroveň pokojů, jídlo, rozsah all inclusive, přístup personálu. S přítelkyní bychom tento hotel rozhodně nezvolili, aniž jsme očekávali nějaký luxus, tak pobyt byl velkým zklamáním.

Ubytování  průměrně (3/5)

Jediným pozitivem byla klimatizace. Rozvrzaná postel s nekvalitními matracemi, hluk ze všech stran (chodba i okolí hotelu), malá nevzhledná koupelna, velmi strohé vybavení. Navíc jsme byli ubytováni přímo naproti diskotéce vedlejšího hotelu a hlukem až rezonovala okna (díky bohu, že po 12té hodině už končili, ale diskotéka byla kromě pátku a soboty každý den)

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

V rámci all inclusive (i obecně) velmi nepestré a opakující se jídlo nevalné chuti, které bylo ve velkých kvantech, ale v mizerné kvalitě. Stále dokola vařené hovězí, s kostmi porcovaný králík a jehněčí, rozvařené filé. K tomu pečené brambory v oleji, rýže nebo hranolky. Co se týče nápojů v all inclusive, tak nepříliš chutné pivo, průměrné víno a velmi podprůměrná rakia, ouzo a místní "brandy". Nečekejte tedy úroveň např. tureckých či obdobných all inclusive (na koktejly apod. zapomeňte)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál hotelu neochotný, nezájem komunikovat na téma změna pokoje (hluk se opravdu nedal vydržet, poškozené či velmi zašlé vybavení jsme neřešili), rady ohledně pláží či dopravy strohé či žádné. Personál v barech průměr, ale výrazný vyloženě "smrad" u baru dost odrazoval.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Moře přímo u hotelu je vždy potěšující, přístup do vody obstojný, ale "žádnou velkou romantiku" na kamenité/vyzděné minipláži nečekejte. Dojížděli jsme autobusem do nedalekého městečka Malia (cesta tam i zpět 3,2 Eura/osoba), kde je cca 2 km od zastávky krásná písečná pláž SunBeach, která je opravdu nadmíru příjemná.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Hotel na okraji Hersonissosu má teoreticky výbornou polohu, že jste na konci města, zastávka autobusu u hotelu a teoreticky klid. To by ovšem od dvou odpoledne do dvanácti večer nesměla dunět celým okolím diskotéka. Pro lidi mezi 18 - 25 to může být pohoda, pro všechny méně nadšené diskotékovou hudbou spíše utrpení.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Díky tomu, že jsme autobusem procestovali alespoň část okolí (auto i skútr nám přišel zbytečně darhý luxus - v sezóně 25E za skútr a 50E za auto/den), tak jsme si našli místa, kde jsme spokojeně relaxovali, či se dobře najedli. Hotel ani okolí hotelu to ovšem nebylo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání