Napsat recenzi

Eri Beach - slabší průměr

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 216x
Recenze se líbila: 433 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Eri Beach byl náhradní variantou narychlo vyměněnou místo původní destinace v Tunisku, kde týden před odletem zaútočil na hotelové hosty islámský terorista.

Hlavními podmínkami byly bezpečnost a vyžití pro děti. To první dopadlo. S tím druhým je to slabší.

Ubytování  průměrně (3/5)

Objednán byl rodinný pokoj se dvěma ložnicemi, dostali jsem rodinný pokoj se dvěma postelemi a dětskou palandou. Výměnu nebylo možné provést, protože volné pokoje nebyly k dispozici. Což není ani chyba hotelu spíše chyba ze strany CK. Nakonec, nejeli jsme na Krétu bydlet v pokoji, ale užívat si moře a slunce, tak to nemá cenu řešit. Co se pokoje týče, opravdu podprůměr. Jednotlivé budovy komplexu jsou spíchnuté horkou jehlou, což se projevuje zejména v instalacích. V sousedním pokoji se někdo osprchoval, u nás stála voda v koupelně na podlaze, Věčně louže na chodbách. Teplá voda byla spíš symbolicky vlažná. Co se toalet týče, ty byly součástí koupelny. Aby se daly nějak odvětrat, muselo být otevřeno okénko do chodby, což zase mělo za následek hluk z chodby.

Palanda pro děti byla malá. Starší dcera musela spát skrčená, protože postel byla asi o 10 cm kratší než ona. Na horní palandě bez zábradlí. Mít menší dítě, bál bych se je tam uložit, aby v noci nespadlo. Výstup a sestup po žebříku bez opory pro ruce byl vhodný pro nějakého cirkusáka ne pro dítě. Tohle opravdu nemůžou myslet vážně.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Výborný výběr zeleninových salátů a čerstvé zeleniny. Z ovoce jen meloun při obědě a broskve při snídani. Jako přílohy těstoviny a rozblemcané hranolky. Když chtěl někdo rýži, tak jedině studená v nějakém rýžovém salátu. Co si nabíráte za maso se dalo vydedukovat z cedulky, protože všechno vypadalo stejně a bylo stejně kořeněné. Maso nasekané na kousky včetně kostí. Mletá masa chuťově stejná každý den, lišila se jenom názvem. Ryba, ať se jmenovala jakkoliv, tak vždy to byl pangas. Jednou za týden se objevily jakési smažené mořské ryby, ale než o jídle bylo to hledání kousíčků masa mezi kostmi. K pítí pár druhů limonád z nápojových automatů. 2 automaty na celou jídelnu, u obou patřičná fronta. Když u jednoho došly sklenice, musel si člověk zajít ke druhému pro sklenici a vystát si frontu nebo vzít sklenici a štrádovat zase k automatu, kde sklenice a tudíž ani fronta nebyly.

Když už jste našel prázdný stůl, bylo třeba si sehnat příbory, protože personál nestíhal. O to rychlejší byl při odnášení nedojedených talířů, když jste si odskočil pro pití nebo salát. Když jste přišel na jídlo později, na ubrusu jste mohl identifikovat "jídelní lístek" strávníků před vámi. Prostírání nikdo moc neřešil.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Televizor na pokoji byl (úhlopříčka asi 15 palců), koukli jsme se asi jednou, nabídka programů nic moc. O ovládání ke klimatizaci si musíte říct na recepci, na pokoji není. O této možnosti jsme se dodatečně dozvěděli od delegátky CK. Na pokojích ani na recepci nikde ani řádek upozornění na tuto možnost. WiFi free v lobby funguje náhodně spíše v ranních hodinách a připojení trpí syndromem náhlé smrti. All inclusive se týká jednoho jediného baru u bazénu fungujícího od 10 do 22 hodin. Povětšinou obsluhoval jeden pikolík, přestože bar měl dvě pípy a automaty na nápoje. Tomu odpovídala i fronta. Výběr pivo, sprite, cola, citrónová a pomerančová limonáda, kafe, brandy a ouzo. Červené a bílé víno naprosto nepitné a to ani v kombinaci s vodou nebo colou. Bar deklarovaný v lobby, v lobby není. Součástí areálu je minimarket s nemravnými cenami v porovnání s cenami v krámech na ulici.

Kritériem výběru hotelu byly atrakce pro děti (tobogány, skluzavky). Na propagačních materiálech hotelu jsou uvedeny tobogány pro ubytované v ceně, na fotografii hotelu je vidět rozsáhlý tobogánový komplex. Oko rodiče zaplesá. Jenže ouha. Na žádné z fotografií není skutečný tobogánový park patřící hotelu Eri. Ten, který na fotce je, patří sousednímu hotelu Star Beach a pro klienty Eri je za úplatu. Tobogány Eri se skládají z jednoho tobogánu, kde se pomalu musíte odrážet, aby to jelo a dvou skluzavek (jedná třídráhová, druhá rovné koryto). Všechno. K tobogánům, které byly očividně dostavěny dodatečně se chodí po původním chodníku z doby, kdy ještě nestály a nikoho nenapadlo řešit, že po chodníku chodí lidé, ze kterých kape voda a chůze po mokrém chodníku je spíše ručkováním po zábradlí.

Ve dvou dolních bazénech je čištěná slaná voda. Sůl v koncentraci daleko vyšší než v moři. Plavat se v tom moc nedá a dopad do tohoto koncentrátu z tobogánu a protažení očí a nosních dutin je fakt chuťovka pro masochisty. U obou slaných bazénů a pro výstup z moře jedna jediná sprcha.

Personál: Na pokojích občas vynesen koš a vyměněny ručníky v rozsahu tak akorát, aby to člověk nemusel řešit. V areálu hotelu se uklízí každé ráno, na čistotu si stěžovat nelze.

Dvěma rusky hovořícími ženami jsme byli okradeni o ručníky na lehátkách u bazénu. Stejnou dvojicí byli okradeni starší manželé nedaleko od nás. Své ukradené věci jsme si našli, dvojici vyfotili při další krádeži, zjistili číslo jejich pokoje. Ve spolupráci s velmi ochotnou slovenskou animátorkou jsme dotyčné šli nahlásit na recepci. Ovšem nastalo rozčarování. Neochota cokoliv řešit. Své věci máme, tak co vlastně otravujeme.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Na celém rozsáhlém pobřeží okolo hotelového komplexu je mezi pobřežními skalisky asi 25 metrů "pláže" sestávající z navezeného kačírku (asi zbyl při betonování). Když překonáte betonovou baríéru vlnolamu na vstupu do moře, dostanete do pásu pobřežních skalisek. Pro šnorchlování to moc není, pokud si nechce prohlížet trubky, kabely, dlaždice a kusy zdí utopené v moři. Písčitá pláž je o kus dál u hotelu Star Beach.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Nic jsem neočekával a proto jsem nebyl ničím zklamán. Tisíc krámků na přilehlé ulici se záplavou jednoho a téhož zboží, které seženete ve kterémkoliv letovisku na světě. Otevírací doby dostatečné.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Jako nouzovka, když člověk nemá narychlo nic moc na výběr. Čtyřhvězdičkový hotel? Ani náhodou. Kvalita odpovídá tak dvouhvězdičkovému.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání