Napsat recenzi

Eri Beach? proč ne

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2023
Přečteno: 16x
Recenze se líbila: 46 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsme si zběžně proklepli, rozhodli se vzhledem k omezené poptávce pro 2 rodiny s 3 dětmi do 6ti let právě pro tento hotel, zakoupili zájezd v rychlosti a stressu, a až pak manželka otevřela vícero recenzí. Rozpačitě se to čte, někteří NIKDY, jiní "V Pohodě" a je to tak 50:50....to je pak očekávání v napětí, ale vše dopadlo dobře!

Za mě jednoduše: Cena odpovídá kvalitě a faktu, že jsme v řecku, poměr cena výkon dobrý, (pro nás ve stejném období by jinde vyšla dovolena 4 dospělí + 3 děti last minute i téměř o polovinu více) Hotel se snaží být "lehce zrekonstruován" čistota fajn, úklid denně, nedodělky typu větráky (ten jsem raději zacpal když jsme slyšeli o švábech - které jsme ale neviděli na vlastní oči) spáry a nedořešené těsnění u stropnic a jiné to "jižanské" neduhy. Restaurace plná pološílených čechů, poláků a rusů, kteří si myslí že v ALL IN mají všechno,hned a jen pro ně a nikoho jiného (opět mě utvrzuje, že v levných hotelích se někteří lidé budou chovat prostě takto....bez úrovně), pláž malá ale supr oddělení vlnolamem pro nejmenší děti, to jen tak nikde není, kvitujeme velký počet lehátek a vždy dostatek náhradních kdyby něco (samozřejmě ty nejlepší místa si zabírají od brzkého rána ručníky turistů PL/CZ/RU)

ALL in Bar je velmi skromný, pivo a limču bych čekal, že si lidé mohou čepovat sami (né nemohou) a možná by to chtělo více snacků pro malé děti...protože je brali po desítkách všichni ti kterým nestačilo 10 porcí snídaně, oběda, večeře....

Jak to zakončit, dovolenou jsme si moc užili, prostředí není špatné, ale klid zde nehledejte, hersonissos je rušné místo.

Ubytování  průměrně (3/5)

čisté, pravidelný úklid

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

poměr cena výkon, velmi chutné, chtělo by to více snacků pro děti

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

na 3* v pohodě, 4* bych jim nedal, ale to se píše různě, že prostě 3,5*

Výtahy nic moc...pomalé a někdy v režimu "stand by"

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

malá pláž pro všechny, zajímavě řešená pláž pro nejmenší - kamený vlnolam a malinko vody.

Nadbytek lehátek byl supr

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

rušný hersonisos !

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

poměr cena / výkon

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání