Napsat recenzi

Dva v jednom - průšvih i slušná dovolená, takže pozor!!!

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 873x
Recenze se líbila: 461 čtenářům
Fotografie: 15
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Koupelna Zeus Koupelna Zeus
  • Koupelna Zeus Koupelna Zeus
  • Koupelna Zeus Koupelna Zeus
  • Starší vybavení Zeus s močí páchnoucí matrací... Starší vybavení Zeus s močí páchnoucí matrací...
  • Klimatizace Zeus Klimatizace Zeus
  • Trocha historie Zeus, ale TV v Řecku fakt není důležitá Trocha historie Zeus, ale TV v Řecku fakt není důležitá
  • Pidibalkon Zeus Pidibalkon Zeus
  • Výhled ze Zeus Výhled ze Zeus
  • a toto je Zeus - májestátný největší objekt komplexu - vyhněte se mu je to holt Bůh a toto je Zeus - májestátný největší objekt komplexu - vyhněte se mu je to holt Bůh
  • Výhled z Thalia Výhled z Thalia
  • druhá strana interiér Thalia druhá strana interiér Thalia
  • Moderní interiét Thalia Moderní interiét Thalia
  • moderní (normáílní) koupelna Thalia moderní (normáílní) koupelna Thalia
  • moderní (normáílní) koupelna Thalia moderní (normáílní) koupelna Thalia
  • pohled na objekt Thalia, co více dodat... pohled na objekt Thalia, co více dodat...

Byli jsme zmateni z recenzí, které jsme si přečetli. Hotel jsme si vybrali v časové nouzi, poté co jsme museli z důvodu akutního onemocnění dítěte před odletem původní pečlivě vybraný hotel stornovat a po týdnu vyrazit do již značně přebrané nabídky. Vybrali jsme hotel kvůli nabízeným atrakcím pro děti a umístěním na pláži, s tím, že to ostatní se uvidí a když to nebude to pravé, tak to přežijeme. Po příjezdu o půlnoci jsme byli ubytováni v objektu Zeus a úroveň ubytování byla strašná - abych předešel hloupým diskuzím, mám rozsáhlou fotodokumentaci (pouze malou část přikládám). Jsme dost zkušení cestovatelé, nehroutíme se z každé blbiny, nejsme snobi a naštěstí mluvíme několika jazyky, takže jsme si pomohli sami - ráno v 8.00 jsem slušně zašel na recepci, sdělil, že ve čtyřhvězdičkovém hotelu neakceptuji plíseň, rez, smrad a zničené obklady v koupelně, smrdutou matraci od moče a nefunkční klimatizaci. Hluk z chodby, roje komárů a výhled na druhý panelák bych bral jako trest za levný last minute. Recepční mne velmi mile sdělila, že si mám ve 12.30 přijít pro klíč od jiného pokoje a na mou nabídku, že si případný rozdíl doplatím, mi sdělila, že není třeba, že chápe mé rozladění, Ve 12.30 jsme přišli a obdrželi pokoj od ráje. Přesně tak se nám jevil moderní pěkně vybavený pokoj s krásným výhledem a funkční klimatizací v objektu Thalia. Ještě zkušenost s delegátkou CK ******* paní Ivou. Jelikož její první reakce na můj půlnoční dotaz zda se jí ubytování v objektu Zeus jeví odpovídající ceně a čtyřem hvězdám, byla mírně řečeno přezíravě ironická, neboť sdělila, že samozřejmě ano a dále pokračovala v družném rozhovoru s řeckým recepčním hotelu, tak jsem pochopil jejich spřízněnost a rozhodl se věci řešit samostatně viz výše...

Ubytování  průměrně (3/5)

To je právě ten problém!!!

Takže objekt Zeus nula hvězd (nelze zadat)

objekt Thalia hvězd 4

ten rozdíl je opravdu obrovský a jsem připraven ho všem doložit fotodokumentací

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Čtyři a pět hvězd prostě vypadají jinak, ale to není kritika.

Člověk si tu prostě své najde a od zájezdu last minute na osobu za 15.000 nemůže čekat více, tečka!

Kdo čeká více je bláhový, kdo říká, že je to super, prostě v super hotelu nebyl, to je vše.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení je nadstandardní, ale také nadstandardně vybydlené. Takže fitnes je jen skladiště vraků a bazény, lehátka, slunečníky "ošuchané" prostě jsou a je jich dost, ale doby slávy mají za sebou. Personál je prostě řecký, ani špatný, ani excelentní, ale řecký. Když se k nim chováte slušně a dáte jim pro ně potřebný čas, tak se vždycky dohodnete a občas vás překvapí srdečnou a milou reakcí!

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž u hotelu není, prostě tak to je. My jsme dost dobří plavci, takže vlez přes štěrk a betonové kvádry s ocelovými oky, díky tomu, že plaveme s plaveckými brýlemi a hlavou ve vodě, pro nás byl spíše zpestřením, ale opravdu se jedná o úrazem zavánějící záležitost.

proč tedy dávám čtyři hvězdy - protože moře fakt pěkné a na útesu před kapličkou spousta ryb- prostě bylo na co koukat - bohužel jen pro dobré plavce. Pláž u vedlejšího hotelu malá písčitá, ideální na stavění hradů z písku pro mrňata a na cáchání pro neplavce. Díky sousedství velmi hlučné diskotéky je na pláži randál ale mladí jsou nadšeni.

Někomu bude asi vadit nedostatek sprch u bazénů a pláže, a pokud již jsou, tak ne všechny fungují (u pláže) a ne každý miluje sprchovat se studenou ...

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okolí hotelu je typické řecké městečko, místy hezké, místy ne.

My jeli s malým na tobogány a sami si trochu zaplavat, okolí moc neřešíme, takže spokojenost.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Objekt Zeus - nikdy a nepřeji to ani svým nepřátelům, CK, která tento objekt prodá svým klientům by měla být okamžitě zrušena (já vím, že je to blbost, ale mít tu moc udělám to,)

Objekt Thalia- milé překvapení a dokonce více než bych očekával.

.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání