Napsat recenzi

Dovolená v Eri Beach & Village

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 582x
Recenze se líbila: 513 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Recenze, které jsou záporné rozhodně nelžou. Pokud čekáte luxus sem opravdu nejezděte. Co se týká samotného Eri Beach & Village je to takový ten průměr. Nebýt Star Beach, která je vedle bychom se tam my mladí asi unudili.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoj který jsem dostali jako první byl maličký s výhledem do rušné silnice. Jako prvním překvapením bylo to, že jsme o ovladač od klimatizace si musíte poprosit dole na recepci automaticky Vám ho rozhodně nedají. Další super překvapení bylo ,že netekla teplá voda. Druhý den jsme po různých obštrukcích dostali pokoj druhý, ale nebylo to rozhodně tak jednoduché ,jak by být mělo. Měli jsme ho slíbený od recepční ,která se pak raději vypařila aby nám ho zajišťovat nemusela. Druhý pokoj, který jsme dostali byl sice menší ,ale tak o 50% lepší než ten předchozí. Rozhodně se to tam dá bez problému zvládnout není to žádná hrůza, když nedostanete zrovna pokoj jako my ten první. Ale, odpovídá to tak 3* možná i méně rozhodně nečekejte žádný luxus.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jídlo se opakovalo ,takže už druhý den jsme nevěděli co si máme dát. Maso dobré nebylo jediné co se tam dalo pořádně jíst, alespoň pro mě byly těstoviny. Co se týká ovoce i zeleniny - super. Pití také dobré. Jen škoda, že je vše zákaz točení vody do lahve a vynášení ven. Člověk si totiž zaplatí all inclusive a ve finále utratí plno peněz za vodu, protože ho nebaví chodit si pořád dokola natáčet pití do mini skleniček.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Personál hotelu byl celkem milý, ale na recepčních bylo vidět že pokud jim jdete sdělit ,že je něco špatně jsou na to zvyklý a tak se Vás snaží odpálovat. Musíte naléhat a naléhat.

Co se týká All Inclusive - nic moc. Venku pouze jeden bar ,který nabízí služby ALL, ale pití Vám dávají co malých kelímků a na jednu osobu mi dali max.2 tyto skleničky a to se Vám pak tak znechutí chodit si pořád dokola pro pití a stát tu dlouhou frontu ,že si raději koupíte vody ve městě.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pokud čekáte krásnou písčitou pláž, tak na ní v Eri můžete zapomenout. Přímo u Eri ,kde máte u moře lehátka zdarma jsou jen kamenité vstupy do moře, takže sebou určitě boty do moře. Až vedle ve Star Beach je písčitá pláž, ale lehátka jsou za poplatek 3€ za jednoho snad na hodinu nebo dvě myslím. Moře je super krásné a čisté, ale u nás v Eri si ho člověk téměř vůbec nemohl užít. My chodili až dozadu ke Star Beach na jejich písčité pláže tam je to opravdu super a především při západu slunce, tam člověk může krásné rozjímat protože cca po 8.h už tam není ani noha.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Když do okolí hotelu počítám město a vedlejší Star Beach, tak opravdu super. My každé odpoledne strávily ve měste, kde máte 100% možnost bezvadného nakupování. Taverny jsou skvělé můžete si vybírat, že nebudete vědět kam dříve jít. My byly ve více restauracích a opravdu spokojenost. Stojí za to projít si město co nejvíce můžete.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Po pár dnech si člověk zvykne na to, že to není úplný luxus. A tak, když se zaměříte na to že to mohlo být vlastně horší užíváte si vody, sluníčka, města kde to pořád žije a hlavně, když tam jste s milovaným člověkem je to vlastně ta pravá dovolená, jak má být. Za mě je to ,tak že bych se přímo do Eri už nevrátila, ale co se týká města Hersonissos tak tam bych rozhodně zavítala znovu ráda :-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání