Napsat recenzi

Dovolená - Kréta srpen 2015

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 850x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nevěřte tomu, co vidíte na přiložených fotografiích.V popisu je zmiňován AQVAPARK od roku 2014, na fotografiích je několikrát zobrazen aqvapark sousedního hotelu StarBeach, kam mají hosté Eri pochopitelně přístup placený. Skutečný aqvapark patřící k Eri a sestávající ze dvou skluzavek a jednoho pomalého toboganu na fotografiích nikde není. U bazénu je placený bar s jednotnou cenou 5 EUR za nápoj. Ti kdo mají All Inclusive mohou používat další bar, kde většinou obsluhuje jeden jediný číšník obsluhující postmix a pípu. Na každý dvoudecový kelímek si vystojíte minimálně 5 minut frontu. U bazénů jedny toalety (4 kabinky), dvě dámské a dvě pánské, které se uklízejí minimálně. Co nás všechny zarazilo, že tyto počtem neodpovídající toalety používal i veškerý personál - jak servírky a kuchaři z jídelny, tak obsluha baru, uklízečky. Nepěkné WC jsme se snažili vůbec nepoužívat, raději jsme chodili na pokoj, v tom je ale ten problém - vzdálenost pláže je na internetu uvedena: hotel na pláži, ale to je pouze část hotelových domů (cca 3 domy), naše ubytování bylo v hotelové části KLIO a ta je vzdálena od pláže minimálně 300 m. V CELÉM AREÁLU ABSOLUTNÍ NEDOSTATEK WC!!!!!!!!!!!!!!!

Ubytování  průměrně (3/5)

Ihned při příchodu na pokoj jsme pokojské nahlásili závadu na palandě, z vyšší palandy vyčnívala uprostřed cca 15 cm dlouhá železná trubička (na konci velmi ostrá), která držela tři podélné zátarasy, aby nedošlo k pádu z postele, měli jsme strach, že při nočním otáčení

by mohlo dojít ke zranění dítěte, pokojská ihned ochotně z pokoje nahlásila závadu, ale k odstranění nedošlo během celého pobytu, večer při příchodu na pokoj jsme tuto část vyčnívajícího železa obalily zbytkem fólie, kterým jsme měli obalený kufr a personál pravděpodobně usoudil, že by to bez svářečky nespravil lépe - tak to neopravili během celého pobytu vůbec, i když jsme tuto závadu nahlásili ještě v úterý na recepci a ve středu delegátovi. Další problém byl se sprchovou hlavicí, stříkala všemi možnými otvory do stran, závada byla během krátké doby odstranění výměnou hlavice. Během pobytu nám ještě vypadly posuvné dveře od skříně.

Pokoj jsme měli v přízemí, balkón byl z dlaždic cca 50 cm vysoký - na balkóně ani na pokoji nebyla vůbec možnost sušení mokrého prádla. Před balkónem cca 10 metrů byl v porostu náletu vyklopen stavení odpad. U umyvadla a u vany nám chyběl špunt.

Na pokoji jsme byli 4 osoby, dvě dospělé a dvě děti - koš u WC velikostně naprosto nevyhovující (malý).

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Dalo se, ale byly jsme rádi, že jsme měli zájezd jen na 8 dní. Pečené maso přímo v jídelně na grilech bylo skoro všechno tuhé - nejhorší byly skopové žebírka, ty nebyly vůbec propečené. Ovoce výborné - k obědu a večeři krájené melouny červené a bílé, krájené pomeranče, k snídani krájené žluté a červené grepy, po celou dobu pobytu se to opakovalo, jiné ovoce nebylo. Jedno mě strašně zaráželo: při uvolnění stolu personál neuklidil všechny příbory ze stolu, které zbyly po odchozích rekreantech, ale klidně je ponechal na stole a stůl doplnil dalšími příbory, aniž by byl přesvědčen o tom, že jsou příbory nepoužité. Během pobytu v jídelně jsem byli svědky minimálně pěti pádů, podlaha z dlaždic strašně klouzala.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Vybavení a služby personálu nám vyhovovali - nejsme nároční, použít Wifi se nám za celou dobu pobytu nepodařilo využít (stále jenom hledalo připojení).

ABSOLUTNÍ NEDOSTATEK WC!!!!!!!!!!!!!!! NEBO JSME JE NENAŠLI, PROTOŽE BYLO ŠPATNÉ ZNAČENÍ.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž mě absolutně zklamala, přímo před slaným bazénem (pod Lobby) jsou do moře vyklopeny zbytky stavebního materiálu (odsekané dlaždice a zbytky betonu), u malé pláže pod Beach barem je navezen štěrk a při vstupu do moře po cca 15 metrech jsou v moři navezeny obrovské betonové panely, které jsou minimálně 1 metr vysoké a pod vodou z nich vyčnívají železná oka na zavěšení, když plavete - tak se nepěkně o tyto kovová oka se odřete, první den při chůzi do moře jsme se o tyto panely div nepřizabili - doteď nemůžu pochopit důvod jejich umístění.

Přesto, že nejsme nejstarší - strašně mi vadila velmi hlasitá reprodukované hudba z Beach baru, která se tloukla s také velice hlasitou hudbou z vedlejšího hotelu StarBeach.

Ne všichni rekreanti jsou vyznavači hlasité hudby, ale podle mého názoru si většina přijela také odpočinou - určitě bych doporučovala, aby některé části dne byly klidnější.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Odpovídá Řecku.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Na toto místo bych se již nechtěla vrátit, ani bych zájezd do tohoto hotelu nedoporučila svým známým.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání