Napsat recenzi

Až na drobné nedostatky celkem OK

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 798x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Palmy u bazénů, foceno od pláže Palmy u bazénů, foceno od pláže
  • Pláž, pobřeží u hotelu Pláž, pobřeží u hotelu
  • Pohled od tobogánů směrem na jihovýchod Pohled od tobogánů směrem na jihovýchod
  • Zrekonstruované budovy Zrekonstruované budovy
  • Masáže probíhají na pláži Masáže probíhají na pláži
  • Pohled z tobogánů směr severozápad Pohled z tobogánů směr severozápad
  • Pláž - vzadu kde je více lidí je nejlepší místo pro vstup do moře Pláž - vzadu kde je více lidí je nejlepší místo pro vstup do moře

Na dovolenou jsme odjížděli s rozporuplnými pocity z recenzí. Ty nejhorší se naštěstí nenaplnily, ale na 100% to také nebylo. Když pominu opilé rusy a rusky, poláky a němce, kteří pili a kouřili od rána do večera u bazénu i v něm, tak to byla docela hezká dovolená. Hotel určitě neodpovídá 4*, ale max. 3*. Ubytovaní jsme byli v Zeusu, měli jsme 2 pokoje a vždy se našly nějaké problémy. Když jsme ale využívali v každém pokoji to lepší, tak se to dalo.

Delegátka ******* paní Zuzana Š. byla bohužel na našem turnusu nová a její informace byly hrozné. Možná by stálo za to, aby novým delegátům připravili brožurku a tu si museli povinně nastudovat. na každý náš dotaz odpověděla, že se musí zeptat. Znala jen výlety, nevěděla zda můžeme na pláž sousedního hotelu, které tobogány jsou naše a zdarma. Kdybychom neměli nastudované recenze, nevěděli bychom nic. Byla dobrá jen pro ty, co neuměli pořádně anglicky ani rusky a domlouvala výměny pokojů.

Ubytování  průměrně (3/5)

1. pokoj 2+1 : klimatizace stále zapnutá na 25 stupňů, nefunkční ovladač, klimatizaci jsme vypínali pootevřením dveří na balkon. V koupelně fén, který se musel držet hodně vysoko aby fungoval.

2. pokoj 2+1 : klimatizace fungovala výborně, ale nevypínala se při otevření dveří na balkon, někdo urval drátek. Koupelna horší, protékala sprchová hadice, nesvítilo světlo (po nahlášení na recepci světlo opravili). Fén na pokoji dobrý.

Co se týče úklidu, tak ručníky měnili, ale podlahu nevytírali, jen někdy lehce zametli. V koupelně nevytřena vůbec, stále byla špinavá. Když nám 3 dny po sobě nevynesli koš z koupelny (1den zapomněli a další 2 dny nedělali úklid), museli jsme zajít na recepci. Do WC se nesmí házet toaletní papír, takže ten koš byl opravdu hrozný.... Po stížnosti okamžitě v 17 hodin večer naběhly uklízečky.

Hotel nabízí last check-out . Protože jsme odjížděli až pozdě večer, chtěli jsme to využít, ale měli jsme smůlu. Hotel byl plný a naše pokoje potřebovali. navíc nám každý recepční tvrdil něco jiného, jeden nás chtěl ubytovat, další ne. každý tvrdil jinou hodinu, kdy se to rozhodne. Tak jsme je poslali do háje a poslední den místo toho jeli odpoledne na výlet. Půjčení auta stálo jako ten pokoj.

Poslední den se musíte z pokoje vyklidit do 12hodin a kufry si uložíte v místnosti pod recepcí. Je zde i sprcha a WC. Jelikož je to pro 200lidí, kteří ten den odjíždějí, tak ty 3 dámské záchody a pár pánských vypadaly strašně. Nesplachovaly, byl tam nepořádek a smrad. Do sprch jsme raději ani nešli.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Strava pestrá a chutná. některé věci byly v nabídce pořád, jiné se měnily. Skopové maso bylo hodně kostí a málo masa, kuřecí jak který kousek a vepřové někdy bez kosti, jindy s kostí. Souvlaki i vepřové či kuřecí steaky bývaly dost často nedopečené, nestíhali to připravovat. Navíc vepřové maso hodně tučné, děti to hodně odkrajovaly. Jako příloha hranolky, rýže, těstoviny, bramborová kaše. Snídaně bohaté, musel si vybrat každý. Jen salám měli stále jeden druh.

Chyběly čerstvé ryby, takže na ty jsme si zašli do restaurace. ryby měli jen zapečené nebo pomleté rybí prsty a nějaké mleté válečky.

Řady na pití byly dlouhé a dost často tekla jen čistá voda, post-mix nefungoval, sirupy došly a nikdo to nekontroloval. Ale voda nebyla slaná, asi 3týdny před námi měli problém s odsolovacím zařízení, ale za našeho pobytu bylo vše OK.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Bazény byly super, dětem ani nevadila slaná voda, do sladké jsme ani nešli. U bazénů jen problém s opilými puberťáky. Hlavně rusky si mohly dělat co chtěly. Vlévaly pivo do bazénu, kouřily v bazénu. Na personál se jen usmály a měly dovoleno vše. 2 z nich měly 18, další 2 ně a tak ty starší nosily kelímky s pitím. Měly jich asi 40ks, takže po tom pivu, brandy a ouzu vypadaly na tom slunci výborně. Museli jsme je zklidnit až my a pak jedna slušná ruská maminka s malým chlapečkem.

Uklízečky nestíhaly, úklid byl rychlovka, kdy 3 naběhly na jeden pokoj a tak se stalo, že občas něco udělaly 2x (měli jsme ručníků pro 10lisí), ale zapomněly třeba na ty koše.

Personál v jídelně v pohodě, jen kuchařky nepříjemné, otrávené, zdržovaly výdej jídla. Třeba hranolky nebo maso viděly že nejsou, ale šly si pokecat a lidé stáli fronty.

U chodu do jídelny stál pán nebo paní a nekompromisně kontrolovali náramky. Někteří s polopenzí zkoušeli chodit i na obědy, rusky šly s malým dítětem, které mělo náramek, ale ony ne, tak je také vykázali. Rusi to tak dělali, někteří jeli bez stravy a pak to zkoušeli. Polovina rodiny mělo náramky a polovina ne.

V areálu je mini market, ceny průměrné. Balík vody za 2Eura, jedna flaška za 0,70Euro. Voda na pokoji není zdarma, jak je tomu jinde zvykem. Ale tak je to na Krétě údajně zvykem. All inclusive: snídaně 7:00-10:00, obědy 12:15 -14:00, večeře 18:30 - 21:00. Lobby bar 20:00-22:00 . Tropical bar u bazénů : 10:00 - 22:00 (pivo, víno, ouzo, voda, post.mix, káva, čaj, odpoledne buchta. Lobby bar : 20:00 -22:00 (wifi zde spíše nefungovalo, hodně lidí...)

Zdarma jsou lehátka a slunečníky na pláži a u bazénů, tělocvična, stolní tenis, dětský klub, mini disco, hřiště... Skluzavky zapnuty od 11:00 do 18:00.

Platíte si trezor - 15Euro na týden, trezory jsou na pokoji ve skříni, kulečník a koktejly v baru u pláže.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž hned u bazénu, vstup trošku horší, méně vodné pro děti.

Všude bylo dostatek volných lehátek a to i když si jich hodně obsazovali ručníky už ráno. V 8hodin ale bylo úplně volno a tak nebyl problém si vybrat místo.

Bazény čisté, dokud nepřišly ruské prasátka. Nevím, zda bylo nejhodněji zvoleno, že skluzavky jsou i pro malinké děti jen do slané vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí spousta obchodů a tržnic, půjčovny na každém rohu. Obchody kamenné i tržnice, většinou upomínkové předměty a hrozné cetky. Dobrá byla restaurace No name Steak house Hersonissis - pár kroků napravo od hotelu. velké porce, chutní jídlo (ryby) a kopec zmrzliny zdarma.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Na pár nedostatků tedy docela spokojenost. Určitě méně hvězdičkový hotel, ale na jídlo nemusíte v dlouhých kalhotách. Když se zavřely dveře a fungovala klimatizace, tak se utlumit i především večerní hluk ze sousední diskotéky hotelu Star beach. Pokud ale dostanete pokoje v Zeusu a na stranu ke Star beach, tak se nevyspíte. Výlety nabízí kousek od hotelu levněji než naše cestovky, můžete si zajet i do akvária a dinoparku, navštívit můžete i Watter park.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání