Napsat recenzi

Eri BEACH

Recenze hotelu Eri Beach & Village Hotel **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 982x
Recenze se líbila: 421 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • obed :) obed :)
  • na prave strane nas hotel na prave strane nas hotel
  • plaz kousek od hotelu,naprosto dostacujici plaz kousek od hotelu,naprosto dostacujici
  • vyhled z lobby baru vyhled z lobby baru
  • nad toboganama nad toboganama
  • vyhled z pokoje vyhled z pokoje

S dovolenou jsme byli moc spokojeni.

Ubytování  průměrně (3/5)

S ubytovanim jsme byli spokojeni ( meli jsme vyhled na bazen a na more), Pokoj jsme meli v klidnejsi casti komplexu. Byli tam i lide, co si pokoj samozrejme menit museli, protoze byl sileny, ale nas se to nastesti netykalo :), ale to se Vam v Recku stane kdekoliv.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

jidlo bylo nejlepsi co jsem kdy zazila, nechapu negativni recenze na stravu. Jidla na vyber hrozne moc,doplnovano bylo stale. Nepochopim, jak nekdo muze napsat negativni hodnoceni na stravu, zajimalo by me, co lidi doma v tom pripade jedi :)).

Co se tyka piti, fronty nejake byly, hodne lidi se rovna fronty na piti. Malo obsluhujicich u piti na pocet lidi v hotelu, ale dalo se. Spis jsem obdivovala ty zamestnance, co museji vsechno vytrpet kvuli nejakym hostum :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

uklizeno kazdy den,ciste rucniky, vyneseny kos!! BEZ PROBLEMU!!Klima se musela tedy platit, hrozne moc komaru, pak jsme si klimu zaplatili.Vybaveni pokoje stacilo, ,stejne jsme se tam chodili pouze vyspat.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Kousek od hotelu piscita plaz, libila se mi moc. U hotelu se nachazi kamenita "plaz", tam jsme ani jednou nebyli, nase gusto to nebylo. Pujcili jsme si skutra a objizdeli jsme i jine plaze :)).More ciste,teple. SUPER.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Kousicek od hotelu pujcovny skutru + mestecko, ktere jsme prochazeli skoro kazdy vecer ( obchudky, taverny, potraviny). Nechybelo nic. Tohle je presne to, co mam rada.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Ten kdo chce mit klidek,tak to pro nej moc nebude :)), ale zase ten kdo rad zije a neprudi,tak PECKA!! :))).

Mozna delegatky by mohli byt prijemnejsi a nedelat z lidi blbce :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 112
z 212 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání