Napsat recenzi

Creta Maris

Recenze hotelu Creta Maris Beach Resort ***** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 4,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 243x
Recenze se líbila: 439 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkově velmi pěkná dovolená.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Ubytovány jsme byly v přízemí, v nejzašším koutě hotelu, ale kladem bylo, že jsme měly východ do zahrady od tud jen kousek k moři i k bazénu. Pokoj byl dobře uklízen, v běžném vybavení byla i žehlička a žehlící prkno. Trezor byl zdarma, což také nebývá všude zvykem. Nevýhodou byla přítomnost mravenců, ale po upozornění nám je vystříkali.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Strava byla výborná. Jídlo bylo dobře připravené a každý měl možnost si ho dochutit různými ingrediencemi. V nabídce bylo vepřové i kuřecí maso, ryby, dary moře a různé zeleninové saláty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Personál hotelu byl ochotný a snažil se vyhovět. Ocenily jsme zejména úschovu zavazadel na recepci, protože jsme odlétaly až večer. All inklusive platilo až do odjezdu. K dispozici je převlékací místnost, kde jsou k dispozici, WC, sprchy a převlékárna, ručníky i toal. potřeby. Jsou zde i skříňky na úschovu osobních věcí, ale musíte mít vlastní zámek! Myslím, že to by mohlo vedení hotelu dořešit a poskytovat ho na recepci nebo skříňky zavírat např. na 1 euro. Velkým kladem bylo, že Wi-Fi fungovala v celém areálu hotelu, u bazénů i na pláži.

Hotel má mnoho bazénů a bylo příjemné, že jsme si mohly vytáhnout lehátka do zahrady a ležet např. pod stromy. Nikomu to nevadilo. Lehátka se zde nesmí rezervovat a bohužel se stalo, že než se hosté vykoupali, personál jim odnesl nejen ručníky, ale i osobní věci do ztrát a nálezů. Řešili jsme to s delegátkou.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž byla pěkná, s dostatkem lehátek a slunečníků, nebylo třeba si lehátka ráno rezervovat. Nevýhodou je, že pláže na Krétě jsou veřejné, takže se pokaždé nahrnuli do uličky a na volnou pláž mezi lehátky a mořem turisté z dalších hotelů. U 5 hvězdičkového hotelu nás to překvapilo, bohužel trochu nemile. Doporučovala bych boty do vody, protože pláž je ze 3/4 skalnatá a je třeba přejít dost širokou skálu, která je sice rovná, ale kluzká. Kousek pláže je písek a oblázky, ale zde je místo pro lehátka velmi úzké a při přílivu je zatopena vlnami. Bohužel se zde objevovala i nějaká mořská tráva, která se hromadila u pláže. Během pobytu jsme zaznamenaly 2x její odstranění. Jinak moře bylo čisté a příjemné.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

V těsné blízkosti hotelu je spousta taverniček a nákupních možností.

Celkový dojem  průměrně (4,9/5)

Celkový dojem z hotelu byl dobrý a dovolená byla příjemná.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání