Napsat recenzi

Hotel Amuse

Recenze hotelu Azure Mare Hotel (ex Amuse) *** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 406x
Recenze se líbila: 197 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Zájezd do hotelu Amuse s cestovní kanceláří M** P**** objednaný přes I**** jsem dostala od svého přítele k výročí. Po přečtení většiny recenzí jsem měla chuť brečet a zájezd zrušit. S trochou nadsázky se dá říct, že jsem čekala nějaký bezhvězdičkový hotel padesát kilomtrů od pláže, bez elektřiny a s lákavou nabídkou lepry nebo cholery. Hotel, kde spíte na zemi a recepční nemá jednu ruku, zato má cukrovku. Nic takového se samozřejmě NEKONALO. Netuším, kdo píše ty recenze ale rovnou říkám, že jestli Vám hotel Amuse nestačil, pak bych doporučila nějakou šesti hvězdu v Karibiku :)

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje: byli jsme ubytovaní v pokoji s výhledem na moře, výhled mi úplně vyrazil dech, naprosto perfektní. Pokoj byl dostačující- postel, stoleček se zrcadlem, lednička, TV, klimatizace, tyč s ramínkama, závěsné poličky a koupelna s wc. Na dovolené v pokoji většinu času opravdu netrávím, na přespání a chvilkové návštěvy pokoje přes den byl pokoj úplně v pohodě. Každý den paní uklízela, každý den nám stlala postele do jiných tvarů, tak, jak to umí snad jen pokojeské :) Pokoj tudíž čistý, koš každý den vynešený.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo: naprosto dostačující, vždy výběr. Nutné dodat, že jsem poměrně na jídlo vybíravý člověk, a nemůžu říct, že bych snad někdy odcházela hladová. Není pravdou, jak jsem četla v recenzích, že by snad jídlo nebylo doplňováno – BYLO a to okamžitě. Nejvíc mě bavila česká rodinka, kdy si stěžovala, že tohle má být jako jídlo pro celý hotel, jestli si náhodou z nich nedělá nikdo prdel a pak pán odcházel se slovy: „ Teda mámo, jsem se zase přežral“. - tolik si udělejte obrázek sami o lidech, co píší, že jídlo nedostačující. Samozřejmě, třeba s takovým Egyptem bych jídlo nesrovnávala, jejich all inclusive je úplně jinde, ovšem to už porovnáváme destinace Kréta vs Egyp nikoli hotel samotný. Za mě jídlo naprosto v pořádku. K večeři i zákusky na výběr 3-4 druhy, meloun vodní i žlutý, pomeranč, broskev.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Delegátka: milá slečna, hned po příletu jsme ji snadno našli s cedulkou cestovní kanceláře, aby nás mohla nasměrovvat do kterého autobusu můžeme nastoupit. Schůzka s ní proběhla hned druhý den. Slečnu jsem na hotelu viděla několikrát, ne jak někdo psal, že se tam ani neukázala. My její služby ani hodiny v hotelu využít nepotřebovali, přesto jsme ji tam několikrát potkali, tzn. na hotelu BYLA. Po příletu nám zajistila pozdní snídani, za což jsme byli všichni vděční, jelikož nám v letadle vyhládlo.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Pláž: pláž hned u hotelu, kamínkovitá. Platba od 5€ do 10€ za dvě lehátka a jeden slunečník. Musím říci, že mi nebylo líto za to ty peníze dát. „Beachboy“ velice ochotný, přinesl stoleček, popelník, kyblíček s vodou na opláchnutí nohou, aby jste si na lehátko nenaházeli z nohou kamínky. Kdykoliv viděl, že potřebujete sklopit nebo jakkoliv otočit deštník hned přišel a pomohl s tím. Nemůžeme si stěžovat. Boty do vody jsem si s sebou brala, nicméně zbytečně. Nechte je doma, sestup mírný, nejdříve kamínky poté větší ploché kameny, které však neklouzaly a pak už jen písek. Moře nádherné, čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí: disco je opravdu blízko hotelu, nicméně s čistým svědomím říkám, že po zavrení dvěří od balkonu jsem nic neslyšela, ani jednou mě žádný hluk nevzbudil. Všude spousta barů, restaurací a obchůdků, kde se dají koupit dárečky pro rodinu, vše perfektní.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Závěr: nemůžeme hotelu ani CK nic vytknout, za nás skvělá dovolená. Ještě si dovolím poznamenat, že když se s námi po cestě na letiště slečna delegátka loučila a děkovala za využití služeb CK M**** tak CELÝ autobus tleskal. Takže znovu říkám, opravdu nevím, kdo ty recenze vymýšlí :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání