Napsat recenzi

Amuse - červen 2016 - Kréta

Recenze hotelu Azure Mare Hotel (ex Amuse) *** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 925x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nabízený 4* hotel s All inclusive službami v žádném případě neodpovídá kvalitnímu ubytování s nadprůměrným vybavením a službami.

Ohodnotili bychom 3* a to jen díky personálu, který se snažil.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pokoje jsou čisté, nově vymalováno. Během týdne jeden krát převlečeno. Klimatizace za poplatek 7 Euro/den. Lednička na pokoji zdarma. Stále ještě probíhá rekonstrukce hotelu. Natahování elektroinstalací, montáž chybějících klimatizací...

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

All inclusive - bufetová snídaně, oběd i večeře. Stravování spíše plná penze. Malý výběr pokrmů, ale hlady neumřete. Pokud přijdete později k obědu nebo na večeři, výběr druhů pokrmů klesá. Není již doplňováno např. vepřové maso. Odpolední zákusky jsme nezachytily vůbec, jen kávu z automatu ( v době od 16 do 17 hodin).

V pondělí došlo bílé víno. V úterý na dotaz bylo přislíbeno na středu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Recepce - během pobytu došlo k vybavení lavic polštáři. Recepce po většinu dne nehlídaná s klíči od pokojů všem k dispozici.

Bar - je na hotelu pouze jeden v jídelní restauraci a slouží i pro občerstvení u bazénu.

Bazén - pro celý hotel / cca 60 pokojů/ velmi malý. Na začátku pobytu jen 6 lehátek a tři slunečníky. Zaberou dvě rodiny a není šance se slunit. Poslední den pobytu přibylo dalších 6 lehátek se slunečníky+sedací pytle+koberec+2 lampy.

Je možné využívat bazény vedle hotelu Palm Beach Club, ovšem za lehátka se platí od 3 Euro.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

vzdálenost - přes místní komunikaci

pláž veřejná, lehátka a slunečníky za poplatek 10 Euro / 2 lehátka + slunečník/

moře teplé, čisté, vstup do moře přes oblázky

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

pěkná vycházka např.do přístavu a okolí, skanzen Lychnostatis cca 2 km - na pobřeží, propagace krétské tradice a lidového umění, Heraklion je možné idividuálně navštívit místní dopravou, dále pokračovat městskou dopravou na Knossos,/ vstupné 15 Euro.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Zklamání se službami all inclusive 4*.

Delegátka Petra v místě pobytu nepřijmula naši reklamaci s tím, že si máme stěžovat po návratu doma v CK, kde jsme dovolenou zakoupili.

Z našeho turnusu se podařilo několika rodinám individuálně změnit ubytování do hotelu Dimitrion, který má mnohem lepší služby i vybavení /a je hodnocen pouze 3*/.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání