Napsat recenzi

Super!

Recenze hotelu Aqua Sun Village & Water Park Hotel (ex Eri Sun Village) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 680x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • hotel hotel
  • hotel hotel
  • koupelna koupelna
  • mapka areálu hotelu mapka areálu hotelu

Dovolená byla super, místo i Hotel bez výhrad!

Velice vhodné pro děti, je ta v areálu asi 8 tobogánů, dvě velké brouzdaliště, průlezky, dětský klub s dětskou animátorkou.....

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Ubytování v krásných pokojích, vše nové, koupelna max. rok po rekonstrukci. Hotel je postaven v kopci, nekomu to muze vadit, ale nám ne.

Vadil ale hluk z areálu hotelu v noci je dost nahlas diskoteka, naštestí jen do 12h,ale pak ta jezdí lidi na čtyřkolkách celou noc i když je to zakazane...

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

All inclusive bylo slabší- spíše forma plné penze.Snidane obed a vecere bylo vsechno mozne od vajicek, pres sladke, pizzu, spagety, človek si mohl nabrat cokoliv a bylo toho dost. Hodně ryby, maso, salaty,plněné papriky,grilovana zelenina....... ale mezi jídly byla k dispozici jen od 16 do 17 h buchta na baru u pláže.

Z pití bylo po celý den zdarma na baru voda, pivo, vína, gin, sprite, čaj, raki, ouzo. Ale žádné jiné nápoje a ani koktejly- ty byly za cca 6 euro!! A pití se podávalo v plastových kelímcích.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Uklizeno a čisto.

Fen na pokoji.

Dětský klub.

Animační programy: kazdý den v 1O h joga u bazenu, v 11h aquaerobik v bazenu s cvicitelkou. Večer soutěže s animátorkou u baru...

vybavení asi 6 bazenu(čisté a veliké) tobogany, posilovna, ping pong, tenis, průlezky pro děti....autopujcovna, pujcovna otorek-hned u recepce.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Hotel je 1km od plaze, na plaz a zpět jezdi v 10, 12,14, 18 h maly autobus od recepce-zdarma- a vysadí Vás v partnerskem Hotelu na pláži (eri sun beach) kde je malá pláž, dost kamenů ve vodě.... slunecniky lehatka zadarmo, pití na baru toho hotelu, patří to tomu samemu majiteli. Ale kousek dál po pláži začíná komplex STAR BEACH,tak tam doporučuju zajít, je ta hodně zábavy a pěkné pláže, pořádaly se ta pořád akce, pěnové párty atd.

Voda teplá. Vodní sporty k dispozici kousek dál. Let na padáku za lodí atd...

Pozor, rucnik z pokoje si neuzete vzit na plaz a na plazi zadne nejsou.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Město Hersonisos je ten cca 1km od hotelu.... je tam velke trziste. Doporucuju si v hotelu pujcit auto a jet na vylety (spinalonga, Knosos, Matala....) v Hotelu maji tam vlastni pujcovnu nebo čtyrkolku. Auto na 3 dny 90 euro s plnym pojistenim. Provoz jako u nás.

Hotel je v kopci, ten 1km od pláže pokud nepojedete minibusem muze byt namahavy hlavne pres poledne.

Ve městě hodně atrakcí, rybí pedikůra, dost obchodů a kaváren.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Výborný. četla sem na hotel predtim špatné recenze,ale byla sem mile překvapena.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání