Napsat recenzi

Pohodová dovolená.

Recenze hotelu Aqua Sun Village & Water Park Hotel (ex Eri Sun Village) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 950x
Recenze se líbila: 545 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • naše snídaně naše snídaně
  • pohled od skluzavek u našeho hotelu na město a na moře pohled od skluzavek u našeho hotelu na město a na moře
  • bazén u skluzavek bazén u skluzavek
  • pohled na město Hersonissos pohled na město Hersonissos
  • pohled na náš bazén a na moře pohled na náš bazén a na moře
  • pobyt u bazénu u hotelu moře pobyt u bazénu u hotelu moře
  • bazény u hotelu u moře bazény u hotelu u moře
  • pohled na vstup do moře pohled na vstup do moře
  • pohled na pláž a na vstup do moře pohled na pláž a na vstup do moře

Od začátku našeho pobytu v Aqua Sun Village až do konce pohodová a klidná dovolená.Počasí jak v létě v Chorvatsku,nebe bez mráčku,teplota při pobytu u bazénů,které jsou součástí hotelového komplexu,snesitelná a příjemná.Delegátka Magda od začátku až do konce našeho pobytu problémy řešila,denně měla pro nás schůzku,kdo chtěl,mohl ji navštívit a ona se 100% všem věnovala.Jiné delegáty,pokud zde byli,jsme neviděli.Kdo chtěl,mohl trávit jakoukoliv část dne u moře,kam každé 2 hodiny jezdil minibus,který se v danou hodinu točil tolikrát,pokud byli na zastávce lidé,toužící po svezení k moři nebo od moře.U moře jsme mohli rovněž čerpat all inklusiv,ale ochota obsluhy v baru u bazénů spřízněného hotelu byla horší,ale dostali jsme co jsme požadovali.Při vstupu do moře, u tohoto hotelu, je černý písek,oblázky,ale nám se vstup do moře líbil,i když je po několika schodcích,dalo se projít k pláži u vedlejšího hotelu se světlým pískem a lepším vstupem do moře.

Je nutné všem předem sdělit,že je to spíše klidná dovolená u bazénů,skluzavek,tobogánů,které jsme i v našem věku hojně využívali,než pobyt u moře.Ani nás to v tom množství lidí,ruchu atd. u moře moc nebavilo.

Bazény u našeho hotelu byly se slanou vodou,bar s ochotným personálem,kde jsme se dali na co jsme měli chuť,denně zacvičili pod vedením v bazénu,večer mohli zatancovat na terase při baru,zapůjčením auta přes již zmiňovanou delegátku Magdu,jsme poznali zase jiné části Kréty,jiné pláže,města a památky.Nabízené výlety jsme nevyužili,nemůžeme hodnotit,ale auto nám to dost vynahradilo.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Po příjezdu do hotelu,asi o půl noci,jsme byli ubytováni.Pokoj překvapil velikostí,asi 7x5m,velká koupelna,lednice,trezor,klima,balkon.Pokoj v přízemí,v blízkosti recepce,jídelny,bazénů,fitka,biliárů,stol.tenisu,dět.hřiště,tenisového kurtu,co si více přát.Ale opak se ukázal pravdou.Pokoj byl pod jídelnou,rámus z jídelny,posunování židlemi na dlážděné podlaze,po dobu vydávání jídla,někdy to působilo,že těmi židlemi někdo zatlouká hřebíky,takový to byl rámus,což bylo téměř celý den,(uklízení),nemohli jsme si jít odpočinout na pokoj ani po obědě,večer jsme čekali do 24 hod na klid,pak přišli naši sousedi(izraelité),kteří jsou i ve dne velmi hluční a byl rámus i do 3 hod do rána.Trvalo nám 3 dny než naše trpělivost přetekla a šli jsme pokoj reklamovat,recepce nám pokoj vyměnila( i s pomocí Magdy) za 7 hodin.Nový pokoj byl přímo nad recepcí,sice jsme na moře neviděli,ale byl tu klid a opět jsme měli ke všemu blízko.Podotýkám,že by nám nevadilo,bydlet i v budovách výše v kopci,neboť výhled na moře a okolí byl překrásný.A po takové dávce jídla,bylo dobré se trochu hýbat.

Nejvíce zde bylo rusů,stejně asi izraelitů,pak holanďané a ostatní národy,mezi ostaními jsme češi byli v malé skupince.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídla bylo takové množství,že se to zde nedá ani vypsat,nedalo se ani vše ochutnat,jinak žaludek protestoval,co to plácáme vše do hromady.Jen nám velmi vadilo,že se každý v těch mísách a nádobách s jídlem hrabal jak chtěl,a to se nám zdálo velmi nehygienické,lepší by bylo,kdyby tu byl aspoň u teplého jídla personál,který by servíroval požadované jídlo na talíř hosta.

Pro ilustraci uvádíme jídlo a pití ke snídani:

8 druhů sladkého pečiva + palačinky,4 mísy s marmeládami,mísa nutely,2 míchané tvarohy,rýžová kaše mírně zapečená,ovesná kaše v ohřívací nádobě,6 druhů pečiva jako bulky,chleby,tmavé,světlé atd.,mysli všeho druhu,nakrájené grepy,pomeranče,kompot ananas nebo broskev,mléko,čaj,káva silná,slabší,cukr ve velkých mísách,nakrájený citron,pivo,bílé a červené víno,možno čepovat z pípy,2 nápojové automaty s džusy asi 5 druhů a voda,salám,sýry,ty byly každý den opravdu stejné,ale byly tu ke každému jídlu,mísa s ramou,máslo nebylo,pochutiny jako med,kečup,hořčice,olivový olej,ocet,čersrvý sýr,rajčata,okurky,olivy,cibule,vše nakrájené,to bylo denně,teplá jídla jako hranolky,smažená vajíčka,vařená a na volský způsob,mini párečky smažené nebo ohřívané,další teplá jídla jako fazole v omáčce,teplá zelenina atd.,myslím,že si každý mohl dostatečně vybrat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení pokoje bylo klasické,žádný přepych,denní úklid,denně měněné osušky a ručníky,vytřeno,denně nové tělové a vlasové šampony a mýdla na umyvadle,včetně podložky na nohy u nízké vany se závěsem.Dostatek toaletního papíru.Úklidu se nedá opravdu nic vytknout.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Jak už jsme uvedli,vstup do moře byl malý,po několika schůdcích,ale to neznamená,že nemůžete jít kamkoliv,kde je to lepší a schůdnější,ale odpadá vám možnost čerpání pití na baru u pláže a u hotelu,který je také součástí komplexu.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Udržované,rostliny krásně zelené,kvetoucí,cesty čisté,denně uklizené.Pohled k moři bezchybný,do stran kopce s kamením,hlínou,vegetací usychající,komplex je postaven vysoko nad městem,nad hotelem vysoký kopec.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Klidná,pohodová dovolená,plná slunce,vody, jídla a pití.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání