Napsat recenzi

pantour-kréta-září

Recenze hotelu Aqua Sun Village & Water Park Hotel (ex Eri Sun Village) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 334x
Recenze se líbila: 515 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Noční Fotka z Hotelového Pokoje. Noční Fotka z Hotelového Pokoje.
  • část bazénu u hotelu. část bazénu u hotelu.
  • Okolí hotelu Okolí hotelu

Hotel byl průměrný , pláž a moře už o něco horší , jinak dovolená docela dobrá . Něco bylo super něco zas hrozný ...

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj na **** nevidím spíš lepší *** ale dobrý je vybaven vanou s možností sprchování (ale sprcha teče jak když neteče trvá než ze sebe smyjete všechen sprchový gel), stolkem se židlí , ledničkou , skříní , balkonem a klimatizací (mimo sezonu za poplatek), jenže v pokoji máte jakýsi magnet na který musíte vždy pověsit klíč aby fungoval proud (lednička ,světla,zásuvky,klimatizace v pokoji takže když jste pryč nemůžete si nabít ani foťák ...

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Hodně jídla vybere si každý ! Řecké pokrmy moc nejsou, saláty , dezerty , velký výběr .. ale personál nestíhá , někdy jíte i ve špinavém , nebo nemůžete najít příbor ... a nebo si nemůžete natočit víno protože už prostě došlo ... co se týče Baru u bazénu Soft Drinky docela jdou ... ale kafe už není dobré ... jinak personál u Baru nalejvá i mládeži alkohol .. pohoda :'D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál mluvil anglicky rozuměl , jenom chlápek u baru mi točil co chtěl a musel sem mu to řikat víckrát ( mnohdy kvůli extrémě hlasité hudbě která doslova trhala uši .. WC u bazénu pozitivní .. ale špinavé ..bazény super.. slaná voda mě osobně moc nevyhovuje ..také wifi v lobby (u recepce ) potěšilo mohlo by být sice po celém hotelu ale tak velký prostor by se asi hůř pokrýval .. aqua aerobic taky dobrý a celá animace programu výborná ..

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Moře špinavější eri beach se mi moc nelíbila .. ale star beach (písčitá) už ušla za 8 euro na den máte na star beach pár super tobogánů ale pití ovšem dražší ( ledová tříšť 3.50euro ) jinak výhled na moře z hotelu super ...

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Večerní procházka do mesta skvělá! , z hotelu krásný výhled na Hory , hezké okolí , palmy a všechno co má u moře být...

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Dovolená byla dobrá i přes tyhle nedostatky ... proto dávám 4*

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání