Napsat recenzi

Nejhorší dovolená!!

Recenze hotelu Aqua Sun Village & Water Park Hotel (ex Eri Sun Village) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 950x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Pláž daleko a ještě 1 kilometr do kopce, ubytování od bazénů do kopce opět, nedoporučuji rodinami s kočárky. Pro děti jedno plu, že jsou tam tobogany a bazeny, ale všechny se slanou vodou, nám osobně to nevadilo, alespoň jsme se cítili jako u moře, ale jinak hrůza.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Hrozné... měli jsme ve smlouvě rodinný pokoj, místo toho nás ubytovali až nejvýše položený apartmán... po dvou dnech co jsme si stěžovali, tak nám laskavě dali náš objednaný rodinný pokoj za který jsme si zaplatili již před dovolenou. S CK Pantour již nikdy více. Letos jedeme s Fischer na ostrov Kos už po 5 té a jinam bych do Řecka už neletěla. ( Princess of Kos )

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Pro nás dobré... výběr byl i pro děti optimální.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Již jsem se zmiňovala. Služby hotelu... u bazénů fronty u baru... kelímky příšerné.. hned druhý den jsme měli s manželem opary.... dětem jsem raději kupovala vodu v obchodu.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Daleko za celou dovolenou jsme tam byli jenom jednou.... a když jsme tam byli pro deti naprosto příšerný vstup do moře.. dcera se tam pořezala o nějaké sklo...atd.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Nic moc

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Nikdy bych to už nechtěla zažít... to jsem se mohla válet doma u bazénu.

Jezdime do Řecka každý rok, ale takovou dovolenou opravdu už nikdy !!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Tomáš Vítův: reakce na recenzi - 17. 4. 2014 12:00

Vážená dámo,tak tam příště nejezděte a vyberte si dovolenou Vašich snů,kde nebudou fronty,kde bude pláž hned u hotelu a kde nebudete mít opary z pití... reagovat

Vomelova: Re: reakce na recenzi - 17. 4. 2014 18:05

Tak si tam jeďte pane chytrý a uvidíte....... reagovat

Pavel: reakce na recenzi - 5. 5. 2014 15:41

Nebyl jsem tam, nemohu hodnotit, ale aby se šlo na pláž do kopce, to mi hlava nebere. reagovat

Martin: Čeští burani - 6. 8. 2014 16:11

Že je pláž kilometr daleko je uvedeno ve všech popisech hotelu. Stačí umět číst. Že je do kopce se dočtete na internetu taky všude - stačí opět umět číst. Je to vlastně výhoda - aspoň čeští paštikáři vykonají na dovolené alespoň nějaký pohyb. I když jsou i tací jako asi vy, pro které znamená kilometrová chůze to, že raději z hotelu nevylezou - upřímně vás lituji... Pláží je "dole" spousta - stačí si vybrat jaká a s jakým vstupem do vody vám vyhovuje. Samozřejmě že pro lidi kteří dojdou nejdáli přesně 856,3 metru a dál už nemůžou je to nereálné, protože se vyvrhnou na první místo kde je slaná voda a víc ostrova nepoznají. Opary jsem tedy my ani nikdo z našeho turnusu neměli - možná by to chtělo trochu zvýšit osobní hygienu. Mějte se sluníčkově a pozdravujte CK ******* na vaší vysněné dovolené s rodinným pokojem plným pečených holubů a pláží pokrytou sametem přímo pod terasou. K pláži i zpátky z pláže z kopce. P.S: Člověk který jede po páté na stejné místo je přirozeně d*m*nt. reagovat

Monika Vomelova: Re: Čeští burani - 31. 1. 2015 18:18

Ano, buranr jses Ty !!!! a ještě k to mu stupid !!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání