Napsat recenzi

Celkem ucházející dovolená

Recenze hotelu Aqua Sun Village & Water Park Hotel (ex Eri Sun Village) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 233x
Recenze se líbila: 488 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

NA Krétě jsme byli poprvé a je důležité zmínit, že to taky byla naše první dovolená s dítětem. Malému bylo v té době 15 měsíců a pokud bych měla doporučit hotel někomu se stejně starým dítětem, pak říkám NE. Nejdřív jsme dostali pokoj, ke kterému vedly pouze schody (s kočárkem tedy nemožné vjet až do pokoje), navíc byl spojen zamčenými dveřmi s pokojem opravdu hlučných Poláků (kteří se tam celkově chovají jako prasátka). Druhý den nám pokoj vyměnili a měli jsme nejen větší, ale hlavně hezčí pokoj přímo nad recepcí. Rozhodně doporučuji sesterský hotel Eri Beach, kam nás přestěhovali na poslední tři dny (opravdu skvělé, stěhovat se dvakrát za pobyt :-)

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Jak jsem říkala, pokoje jsou v tomto hotelu různé, ten první byl katastrofální, malý (ale měli jsme tam i dětskou postýlku), zastrčený, ale čistý. Druhý pokoj moc hezký, větší, modernější. Oba pokoje byly velice čisté, uklízečka chodila denně, bylo ji vidět celé dopoledne, vždy vyměnila ručníky, malému prostěradýlko,vše poklidila, utřela prach a vytřela (i na balkóně). Dokonce nám přinesla i jinou postýlku, prý byla nová. Podotýkám, že jsme jí dali několik euro až při odjezdu, takže to nedělala za peníze.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo dost monotónní, pořád dokola stejné, ale dalo se to. Malému jsem sice vezla skleničky, ale jedl těstoviny (a s velkou chutí), ryby a hlavně melouny. Ovoce dost, trochu pokulhávala zelenina. Celkově bych to shrnula: k snídani vajíčka, marmelády a plastový salám. K obědu mleté, špagety, celkem dobré polévky, hranolky a podezřele se tvářící omáčky. Když jsme pak byli v Eri Beach, nedalo se to co do výběru srovnat. V Eri Sun jeli jen na 20% - tak nás asi odbývali

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Uklízečku jsem už popisovala, na recepci ochotní (museli jsme s malým k lékaři, vše nám vytelefonovali, pak se na něj i ptali, jestli je mu dobře, pokoj nám vyměnili hned). V jídelně všichni usměvaví

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž daleko, rozhodně víc než inzerovaných 800m. Cesta vede z prudkého kopce (po cestě zpět logicky do prudkého kopce) a je v rámci Eri Beach. Je spíše útesovitá, než kamenitá, malá, pro oba hotely absolutně nedostačující. My chodili na Star Beach (hned vedle Eri Beach), tam krásný píseček, lehátka za poplatek, pozvolný vstup do moře, ale dost obsazená. Nedokážu si to představit v sezoně (my byli na přelomu září a října). Zpět do hotelu jsme jezdili busem, někdy nám ovšem ujel, tak jsme šlapali i s kočárkem do kopce. Večer samozřejmě bus nejezdí, takže po příjemné procházce promenádou jsme si před spaním dali ještě svižný pochod do kopce. Dovolenou nám to neotrávilo, ale je rozhodně příjemnější nekopcovat.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel je tvořen několika budovami, je v kopci, takže i do budov chodíte do kopečka (a z kopečka), do schodů a ze schodů. Skvělé jsou bazény, skluzavky jsou rájem hlavně pro větší děti, pro prcky je tam bazének se skluzavkami taky, ale pozor, je v něm (stejně jako v ostatních) mořská voda. Malému to sice nevadilo, ale některé dětičky tam moc dovádět nechtěly. V okolí není nic, po cestě do města potkáte několik rozestavěných budov a pak soukromé ubytování (lidem tam závidíte, že to nemají do takového kopce :-).

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Hotel bych doporučila nenáročné klientele (za tu se počítám i já). Komu nevadí chodit k moři daleko a výšlapy do kopce, ten tu bude spokojen. Věřím, že někteří zůstanou s dětmi některý den i u bazénu, v hotelu je minigolf, kurty, hřiště. Proč ne. Ale s malým dítětem je opravdu vhodnější Eri Beach (tam mají mimochodem i jeden bazén se sladkou vodou - celkově víc bazénů, je to tam větší, jste ve městě, u pláže a do Eri Sun můžete na skluzavky taky)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání