Napsat recenzi

Aqua Sun Village

Recenze hotelu Aqua Sun Village & Water Park Hotel (ex Eri Sun Village) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 393x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá dovolená. Byl jsem docela vyplašenej z některých recenzí tipu, že se rozbrečeli a jeli domů a podobně.- Jestli neumíte jezdit nadovolenou nejezděte.

Hotel je na kopci to je bezesporu. To nikde nikdo netají. Bus jezdil pravidelně každý den k moři. 10-12-14-18 hod., nikam sme se nehrnuli a když jsme se nevešli tak se otočil znova. K moři to busem trvalo 3 minuty takže jestli někdo musel bejt vyložene v prvním nacpaným buse ať si byl. Já jezdil v prazdným.

2x sme to šli pěšky a trvá to 13 minut. Jo jak pišou tak s kočárkem bych to nechodil, ale s kočárkem a malým miminem bych ja nejel na dovolenou.

Celkový dojem. Velmi velmi dobrý, klidně bych jel znova.

PS omluvte chyby znova to číst nebudu ani kontrolovat. od toho sou jiní

Martin 30 let

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj

Pokoj jedn místnost s postelí mimochodem čekal sem plísen smrad hnus mrtví kočky pod polštářem, prostě jak psali v jiných recenzích -3hvězdičkovej hotel. Vše bylo čisté, každý den povlékali čistým povlečením, navíc stlali a uklizeli moje věci, tam kam si mysleli, že patří. Koupelna velké umyvadlo, vana, záchod, na umyvadle každý den nový sprcháče a šampony a mejdla a ručníky. Další vybavení byla klima(mi ji nevyužívali takže nevim) LCD Tv uhlopříčka jako jak sem někde četl pry "co to je můj mobil je větši" tak já nemám mobil 56cm na příč, ale nevím jak na tom sou čeští důchodci a notoričtí stěžovatelé takže. LCD Tv s USB vstupem(táty mp3 s hudbou a filmama a nabijení všeho druhu přes usb kabel paráda), HDMI přípojkou (můj samsung galaxy s2 a kabel na filmy paráda), programy jako vždy jen místní a nějekej německej nebo co, no nekoukali sme. Tv jelikož na dovolenou nejezdíme koukat na ni tak velikost stačila na film před spaním. Je teda pravda, že co sem koukal na cestě na jídla, tak v jiných pokojích byly TV klasické CRT nebo jak se to teď jmenuje. Ale o tv nejde. Podlaha setřená, Balkon s dvěma židlema a stolíkem, s výhledem na moře a bazén. Byli sme v komplechu ZEUS.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo

Jídlo skvělý, nevím co si kdo kde furt stěžuje. Každej den polívky k obědu a k večeri. chtěj teda hodně ale hodně soli, ale soudím, že to je kůli dětem. Ja sí do nich daval ještě těstoviny a rejži a zeleninu, aby to byla polívka našeho tipu. Maso - hovězí, vepřový, kuřecí, krocaní, ryba. Přílohy hranolky, brambory, rejže, těstoviny a spousta zeleniny. Ovoce - víno, melouny, melouny vodní, broskve, pomeranče, grepy. Mě naprosto vyhovovalo.

K snídani - salám, syr, vločky, všechny druhy kornflaku, zelenina marmelády, lívance. Klasika jako všude jinde.

Pití

V prostoru restaurace - samoobsluha u dvou postmixových automatu na - cola, orange, citronáda, soda, voda, a dále jeden na dzusy pomeranč a grep a voda. Dále volně přístupná pípa na víno červené i bílé a pivo. Tyto byli přístupně po dobu všech jídel. Nebylo nezvykem pívo k snídani. Fronty u těchto max 1 člověk, stalo se mi to jednou, jinak sem šel k druhému prázdnému automatu. Skleničky jak píšou upatlané, tak mě se zdály normální, nejsem žádná cíta a věřim, že to stejně meje myčka jinak by se z toho posrhauzovali, takže jestli tam je čmouha nebo ne to je mi fučo, Průjem neměl nikdo, ani sem o nikom neslyšel, že by si stěžoval. Jinak jště tam je káva - slabá silná a horká voda na čaj.

Bar

Bar parádní, byl teda u bazénku, fronty jak psali, že nesnesitelné a hnus a kdeco, tak ja sem stál max 1 minutu a to v největší špičce, bylo zvykem, že sem byl první nebo druhý na řadě a to teda to sem byl "zhnusen tím čekáním" :) fakt, že jo. Pivo, vino, brendy, rakije, ouzo - v rámci all inclusive, mě bohatě stačí. Pivo sem neměl nemohu soudit. Pil sem 3 litry vína denně a pohoda. K nealku byl stejnej automat jako v jidelně. Neměli problém abych si vzal 3 kelímky najednou. Obsluha milá, pak už si pamatovali a nemusel sem ani nic říkat stačilo ukázat kolik kelímků chci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Animátoři mluvili anglicky, rusky, polsky, česky. Snad poprví na dovolené - jezdím na All in deset let, bylo že sem zaslechl čestinu, paráda. Všechny souteže ochodně vysvětlili ve všech jazycích. Hráli i český písničky k bazénu. no sen.

Bazén

Jak jiný říkali byl sem teda maximálně zhnusen a z brekem sem odjel domů, protože panebože on měl slanou vodu, a já normálně doma chodím od voběda s hrníčkem, když mám žížeň a popíjím s kamarády bazénvku :). Voda čistá mírně slaná, neřekl bych, že uplně stejně jako mořská asi bych řekl, že tak půl na půl, ale v řecku vody málo dá se to pochopit já ji prostě nepiju.A v očích nepálila.Bazén jak sem psal čistej, akorát lidí, vždy sme si sedli k slunečníku a lehátkám. Tobogány parádní, zaříznout plavky a jedééém.

Večerní programy, parádní zábava, poprvé co sem se fakt smál a i můj tatík konečně rozuměl, když mluvili česky. Prostě sen. All inclusive moc neřešili, že 22:00 hod a dost. proste dokud se bavili lidi a nechtěli ste nějakej míchanej nápoj tak pivo, vino, ouzo, rakie, brendy zdarma.

Recepce

parádní nepřecpaná, WIFI zdarma - ocenil sem při kazdodenních zprávách domů, tatík využíval kindle na stažení zpráv z aktuálně.cz, dosáhla i do části jídelny. nemůži si stěžovat. nebyl sem odříznutej.

Docela sem se rozepsal,že. Pobyt prostě super, počasí 30+ každý den. Jemný větřík byl osvěžující. Na výlety nejezdíme takže nemůžu soudit.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Moře

Moře parádní, u hotelu Eri, který patří k tomu Aqua sun sme se byli jen podívat, ale hned z jeho pláže jsme viděli jiné pláže s pískem a tak sme šli tam cca 3-10 minut od té Eri. Je jich tam víc můžete vybrat. Slunečníky sme neřešili prostě sme si zabrali lehátko, kterých bylo všude plno. Moře bylo bez vln krásně čísté, s vlnama kalné, ale to bylo tím pískem.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

viz předchozí článek

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

viz předchozí článek

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání