Napsat recenzi

AQUA SUN VILLAGE

Recenze hotelu Aqua Sun Village & Water Park Hotel (ex Eri Sun Village) **** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 723x
Recenze se líbila: 458 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Nemohu napsat BEZvadné,jelikož to pár chybek mělo,ale i tak bych se nebránila další dovolené ve stejném letovisku...je tam výborné vyžití i když nechtete k moři,klid,jídlo na 100000% všeho dostatek.Parádní servis (denně ustláno,uklizeno,vytřeno).co dodat :)

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Nevím jestli dát čtyři nebo pět hvězd.Bylo by to na pět,ale bohužel jsme dostaly pokoj,kde protékal záchod a v noci to bylo opravdu dost slyšet,i přes apel na recepci hned první hodinu příjezdu,to za celou dovolenou nikdo nepřišel opravit,ale to bohužel patří k ,,řeckému přístupu : HLAVNĚ NIC NEUSPĚCHAT :) nicméně,přítel našel hlavní přívod v koupelně a tak jsme to na noc vypínaly.Klimatizace na pokoji 5* ,denní úklid (čisté ručníky,ustláno,umyté nádobí,vytřeno) 5* .Trezor-bezpěčí sice poplatek 15eur za pobyt,ale byl tam ! .Prostorný pokoj,teráska,lednice.Paráda

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Tohle nelze vyjádřit slovy,možná je to tím,že to byl můj první all inclusive,ale jídlo ? no masakr,jídlo všude,jídla hory,jídlo vynikající,oproti lonské dovolené na Krétě-Bali s PP kdy jsem zhubla 2kg za týden,páč se to nedalo jíst,prostě dalších 5* tentokrát jsem přibrala 2kg za týden.Spoustu teplého,smaženého,řeckého i neošizeného českého (rajská opravdu z rajčat),spoustu zeleninových salátů,samostatné zeleniny a ovoce.Pečivo,pudinky,pěny,marmelády,baklava,moučníky.Ráno v poledne i večer mj. v 16,00 u bazénu další pečená buchta a káva.K pití všemožné nápoje (limonády,cola,soda,víno č+b,pivo,káva,čaj)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál milý a ochotný

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Nevím no,někdo vlny jo,někdo ne.My měly 4-letého prcka jelikož jsme našly jedinou nejklidnější pláž 2km (z toho 1km krpál do kopce k hotelu) a tam byly celý pobyt metrové vlny a vítr,tak to pro něj moc nebylo bez nás do vody nesměl.Ale jely jsme do města PLAKA (cca 30km daleko) a tam bylo moře hoodně klidné,ale tam jsme byly jen jednou.Bohužel,za nás příště Kréta rozhodně ne,protože jsme tam byly podruhé a podruhé byly obr vlny a vítr a při šnorchlování nebylo vidět nic jiného,než jen písek.Ale moře nádherné čisté a teplé.

Dávám tři hvězdy kvůli velké dálce mezi mořem a hotelem (cca min.1,5km a prudký kopec) a malý výběr plážiček v bezprostředním okolí.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

,v místě půjčovna aut (vč.autosedaček),skůtrů,čtyřkolek..doporučuji pronajmout u hotelu,protože myslím,že pro hosty dávají nižší ceny.Např.jsme si půjčily auto u hotelu za 45eur a když jsme se ptaly o km dál,tam chtěly 100eur !! mini market,dětské hřiště,minigolf,a další hry.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem je dobrý,nebránila bych se stejné dovolené,ale kvůli moři (šnorchlování,velké vlny :( ) už raději jinam

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 34
z 54 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání