Napsat recenzi

Dovolená v hotelu Agrabella

Recenze hotelu Agrabella Hotel *** (Řecko - Kréta - Hersonissos)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 453x
Recenze se líbila: 385 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování v tomto hotelu bylo jedno velké zklamání a rozčarování. Do Řecka jezdíme každý rok bez CK, nevyhledáváme luxus, ale tohle předčilo naše negativní očekávání.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Pro Řecko spíš horší standard. Dle našeho mínění lze za tyto peníze zajisti mnohem lepší ubytování.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Při příchodu do hotelové restaurace se zdálo, že jídla je až moc. Aranžmá vypadalo docela pěkně.

Na snídani bylo různé mysli, jogurt, cca 6 druhů marmelád, stále stejná na drobné kousky nakrájená bábovka (vyvolávalo dojem, že je toho hodně), místo sýru sýrová náhražka (stejnou lze zakoupit u nás), nejlevnější salám. Dále se střídaly mini párečky, slanina, vejce na tvrdo, upečené (občas nedopečené) mini kroasany.

Na večeři byla připravena zelenina: krájená rajčata, okurky, papriky, obě barvy syrového zelí, udělaný "řecký" salát, který byl od oběda, případně předešlého dne, pouze nahoře doplněn o "novou" zeleninu a sýr . Z teplého jídla byl relativně výběr, bohužel opět se "podávalo", co zbylo např. zkyslá rýže, která byla na jídelníčku dva dny předem nebo na talířku zbylé rybí prsty od oběda, či rozbředlý pangas dochucený rajským protlakem. Tradiční tzaziki bylo "dochuceno" mrkví.

Z ovoce bylo na výběr buď ovoce - na plátky nakrájené grepy, pomeranče, meloun nebo kompotované broskve. Vrcholem kulinářského umění byla chalva, která byla udělána v postní "verzi", tj, z krupice uvařené ve vodě a ochucené místo ořechy nejlevnějšími rozinkami.

Nápoje nealko a alko domácí provenience k večeři u polopenze, ač na stránkách CK jsou uváděny, nebyly poskytovány.

Hotelem deklarovaná cena večeře 10 € za osobu ani náhodou neodpovídala. V místních tavernách se bylo možno najíst chutně a do sytosti za 8 € pro dva.

U snídaně seděl s hosty pomocný personál jídelny, popíjející kávu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Objednali jsme si pokoj economy, kterých je v hotelu většina. Nábytek byl značně opotřebován, manželské postele v tomoto typu pokje nejsou. Povlečení (prostěradla na postel byla děravá). Povlečení nám bylo vyměněno jednou, ručníky co dva dny. Úklid na pokoji byl nedostatečný. Koupelna vytřena 1x, balkón nezameten vůbec, pokoj možná. Koše byly vynešeny. Dle propozic hotelu, pokud návštěvník naplnil oba koše (toaleta, pokoj), další odpadky si měl vynášet sám (zvláštní přístup). V koupelně byl sprchovací kout, směšovací baterie fungovala špatně. Bylo nutné cca 20 min. současně odpouštět vařící vodu ve sprše i v umývadle.

V TV fungovaly pouze 4 programy (asi volně dostupné) a to 1x ruština, 2x italština, 1 polština. Jinak nic.

Deklarovaná zábava za poplatek, animační programy nebyly, pouze deklarovaný bazén.

Absolutně vše v hotelu je za poplatek vč. váhy na zavazadla 1€ za jedno vážení . Wifi také zpoplatněna, přičemž lze ve městě v kterékoli restauraci a taverně se bez problémů a bezplatně připojit.

Pokud bychom hotel doporučili, tak pouze díky jeho poloze a pouze k ubytování těm, kteří ho použijí jen pro přespání a hlavně bez stravy, která je zbytečně předražená a nekvalitní.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž k hotelu nepatřila. Byla vzálena ani ne 5 min. od hotelu. Pláž nebyla velká (nám stačila), byla z hrubého písku, moře bylo čisté a teplé, počasí cca 31 st. Slunečník+ 2 lehátka + stoleček za poplatek 6 € na celý den.Obsluha na pláži patřila k blízké taverně a byla dobrá. Vodní sporty jsme nevyhledávali a na pláži ani nebyly.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Snad jediným klade hotelu byla jeho poloha. Pláž byla velmi blízko. Takřka u hotelu byl velký supermarket, cukrárna, pekárna, zastávka autobusu, aj. Velké množství taveren, barů, restaurací, obchodů, které byly dlouho oteřeny. Přitom hluk z hlavní třídy k hotelu nedoléhal.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Co se týče naší dovolené, tu jsme si užili. Nemínili jsme si ji kazit špatným hotelem.

Jinak dojem z hotelu a jim nabízených služeb je velice rozpačitý. V tomto hotelu se zcela vytratila řecká pohostinnost a bezprostřednost. Zvítězilo € za každou cenu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 11 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání